Bag facaden

Bag facaden

Vi er en lille flok madentusiaster med vidt forskellig baggrund og interesser. Ét har vi dog tilfælles, og det er ønsket om at drive en restaurant med atmosfære og stil. Er du nysgerrig på, hvem vi er, så læs gerne videre nedenfor.

 

Vi ses i restauranten.

_1J7A9870

Michael som er kok og restaurantchef er Oluf Bagers Gårds ”overhoved” og samtidig en nysgerrig, glad og hjælpsom person, hvis fornemmeste opgave er at holde styr på tropperne og sikre, at du som gæst får den bedst tænkelige oplevelse. Michaels hofret er boller i karry, og når han er i køkkenet, er det absolutte yndlingsredskab hans kniv, som ifølge ham er uundværlig i enhver madlavning. Selvom han altid er glad, topper humøret især, når alle gæster har haft en fantastisk aften.

Hanne som er kok på Oluf Bagers Gård har været med lige siden seneste ejerskifte og man kan derfor godt kalde hende restaurantens ”vismand”. Hanne har været med til at udvikle vores populære smørrebrødskoncept til frokost, og hun synes, at noget af det bedste ved kokkefaget er processen med at få noget smukt og lækkert ud af næsten ingenting. Hun er engageret, kreativ og sjov, og så elsker hun chokolade og søde ting i det hele taget.

Tea er kok på Oluf Bagers Gård. Hun elsker at være kreativ og eksperimentere med sæsonernes forskellige råvarer og arbejder efter mottoet ”kun fantasien sætter grænser”. Tea er ligesom Hanne glad for søde sager, men også italienske og asiatiske retter har sneget sig ind på hendes favoritliste. Af yndlingsredskaber topper ovnen, som med sine mange talenter inden for f.eks. stegning, bagning og dampning ifølge Tea (næsten) altid lystrer.