MAJ OG JUNI 2024
Gældende fra og med onsdag d. 1. maj
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
9-RETTERS AFTENMENU
Maj og juni
MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30
MENUEN
Charcuterie
Hvide asparges – håndpillede rejer – kærnemælk
Gougères – Hr. Nielsen-skinke – ost
Kartoffelrøsti – hummer – urtesalat
Laksetoast – spinat – ærteskud
Kalvetyksteg – grønne asparges – forårsløg
Comté – hasselnødder – kiks
Lime-panna cotta – crunch – lime-vaniljesirup
Rabarberconsommé – bagte rabarber – rabarberis
Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin
Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 22.00*
Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.
5-RETTERS TAKEAWAY
Maj og juni
FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
MENUEN
Hjemmebagt brød
Dampede hvide asparges med håndpillede rejer og kærnemælkssauce
Sprød kartoffelrøsti med cremet hummersalat og urter
Rosastegt kalvetyksteg med stegte grønne asparges, trøffelkartofler og skysauce
Comté med syltede hasselnødder og sprøde kiks
Lime-panna cotta med crunch og lime-vaniljesirup
325 KR. pr. person
(min. 2 personer)
FROKOSTMENU
Maj og juni
MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195 / 255 kr. pr. person
–
2-retters frokosttilbud
Dampede hvide asparges med håndpillede rejer og kærnemælkssauce
Frokostbøf af kalv med smørdampede grønne asparges, kryddersmør og pommes frites
350 kr.
–
Andre frokostretter
Cremet hummersalat med avokado, salat og smørristet brød
179 kr.
Dampede hvide asparges med håndpillede rejer og kærnemælkssauce
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
3 stk. smørrebrød – Sommersild, æg og rejer, rosastegt kalv
189 kr.
Porretærte med urtesalat vendt i vinaigrette og aioli
169 kr. (tilføj sortfodsskinke: +45 kr.)
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salade Nicoise med grillet tun, æg, grønne bønner og oliven samt brød og smør
189 kr.
Frokostbøf af kalv med smørdampede grønne asparges, kryddersmør og pommes frites
295 kr.
Comté med syltede hasselnødder og sprøde kiks
98 kr.
Lime-panna cotta med crunch og lime-vaniljesirup
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.