Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for maj og juni 2024

Vi skifter menukort hver anden måned.

Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i maj og juni.

MAJ OG JUNI 2024

Gældende fra og med onsdag d. 1. maj

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

Maj og juni

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Charcuterie
Hvide asparges – håndpillede rejer – kærnemælk
Gougères – Hr. Nielsen-skinke – ost
Kartoffelrøsti – hummer – urtesalat

Laksetoast – spinat – ærteskud
Kalvetyksteg – grønne asparges – forårsløg

Comté – hasselnødder – kiks
Lime-panna cotta – crunch – lime-vaniljesirup
Rabarberconsommé – bagte rabarber – rabarberis

Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin

Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 22.00*

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

5-RETTERS TAKEAWAY

Maj og juni

FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Dampede hvide asparges med håndpillede rejer og kærnemælkssauce

Sprød kartoffelrøsti med cremet hummersalat og urter

Rosastegt kalvetyksteg med stegte grønne asparges, trøffelkartofler og skysauce

Comté med syltede hasselnødder og sprøde kiks

Lime-panna cotta med crunch og lime-vaniljesirup

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

FROKOSTMENU

Maj og juni

MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195  /  255 kr. pr. person

2-retters frokosttilbud

Dampede hvide asparges med håndpillede rejer og kærnemælkssauce
Frokostbøf af kalv med smørdampede grønne asparges, kryddersmør og pommes frites
350 kr.

Andre frokostretter

Cremet hummersalat med avokado, salat og smørristet brød
179 kr.

Dampede hvide asparges med håndpillede rejer og kærnemælkssauce
179 kr.

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

3 stk. smørrebrød – Sommersild, æg og rejer, rosastegt kalv
189 kr.

Porretærte med urtesalat vendt i vinaigrette og aioli
169 kr. (tilføj sortfodsskinke: +45 kr.)

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Salade Nicoise med grillet tun, æg, grønne bønner og oliven samt brød og smør
189 kr.

Frokostbøf af kalv med smørdampede grønne asparges, kryddersmør og pommes frites
295 kr.

Comté med syltede hasselnødder og sprøde kiks
98 kr.

Lime-panna cotta med crunch og lime-vaniljesirup
88 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.