Frokostmenu i STALDEN – marts & april
Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille bræt, pr. person: 195 kr.
Stort bræt, pr. person: 255 kr.
Det svære valg
Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.
Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.
3 stk. smørrebrød – Rødspætte, saltbagt selleri, kylling
189 kr.
Salat med røget oksemørbrad, syltet løg, bønner, puffede hvedekerner, chilicreme samt brød og smør
179 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.
Morbier med hjemmesyltede grønne oliven og sprød rug
98 kr.
Chokoladebrownie med cremefraiche 48 % og sprød tuile
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.
Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.