Julens menu – Oluf Bagers Gård

Julens menu

Kom ind og prøv vores lækre hjemmelavede julemad i Odenses vel nok hyggeligste og mest charmerede lokaler.

Menuen i november og december

Frokostmenu

De kolde

Torsk – rødbede – sennep / 50 kroner
And – æbler – valnød / 50 kroner
Krondyr – løg – bær / 50 kroner
Perlehøne – røg – asparges /50 kroner
Juleoste – figner – rug / 50 kroner

De klassiske

Chr. Ø sild – Karry – Kapers / 50 kroner
Høns – Agurk – Bacon / 50 kroner
Leverpostej – Rødbede – Svampe / 50 kroner

De lune

Smørstegt spætte / 145 kroner
Flæskstegssandwich / 145 kroner

Hjemmelavet sødt / 25 kroner

Aftenmenu

(MANDAG – TORSDAG)

9 RETTERS MENU

375 KRONER
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9 RETTERS MENU

575 KRONER
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuterie
Torsk – rødbede – sennep – vagtelæg
”Tartelet” – perlehøne – asparges

Jomfruhummer – rosenkål – græskar
And – æbler – valnødder
Krondyr – løg – bær – svampe

Juleoste – figner – rug
Hasselnød – mørk chokolade – kirsebær
Spanskrør – vanille – kanel