Det store julebord i Odense – hjemmelavet, klassisk julemad

Det store julebord I Odense
– til frokost lørdage i november og december

Kom og nyd Oluf Bagers Gårds store julebord i hjertet af hyggelige Odense til frokost om lørdagen i november og december. Her får I serveret 12 klassiske juleretter ved bordet ad tre omgange. Maden er hjemmelavet og smagt til med masser af Wham!

Vi har naturligvis julebryg, snaps og andre drikkevarer, som kan ledsage den lækre julemad.

Ankomst kl. 12.00-14.00 – vælges ved bordbestilling.

Saml jer om det store julebord

Julebordet bliver serveret ad tre omgange med mange af de klassiske retter, vi forbinder med julen. Først fisken, så det lune og til sidst ost og risalamande. Der er julemusik i højtalerne – og de hyggelige rammer skal nok få julestemningen frem.

I år serverer vi også julebordet om aftenen. Det kan du læse mere om her – og sende en forespørgsel.

Første servering

  • To slags sild: Hvide Christiansø-sild og hjemmelavede karrysild
  • Hjemmepanerede rødspættefileter med grov remoulade og citron
  • Koldrøget laks med æggestand og syltet fennikel i dild
  • Rillettes af fynbogris med syrlig æblekompot og sennepskorn
  • Smilende æg og håndpillede rejer
    Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør

Anden servering

  • Tarteletter med høns i asparges og sprød tarteletskal
  • Små lune frikadeller med klassisk rødkål
  • Flæskesteg med brunede kartofler
  • Sprængt andebryst med æbler og svesker
  • Krydret medisterpølse med grønlangkål
    Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør

Tredje servering

  • Brie de Meaux med syltede valnødder, hjemmesyltede oliven og smørstegt brød
  • Risalamande med kirsebærsauce

Lørdage i november og december
Til frokost (fra kl. 12.00)

Pris pr. person: 450 kr.

Børn u. 10 år: 245 kr.

Julebryg og snaps

Til den gode julemad hører naturligvis noget godt at drikke. Giv silden noget at svømme i – med vores hjemmelavede snaps, kreative snaps fra Bornholm eller to velkendte klassikere. Og smag på årets julebryg fra forskellige lokale bryggerier, som går hånd i hånd med retterne på julebordet.

Haps, haps, haps (5 cl)

  • Oluf Bagers kryddersnaps: 55 kr.
  • Oluf Bagers frugtsnaps: 55 kr.
  • Snaps Bornholm No. 3 med figen: 55 kr.
  • Snaps Bornholm No. 5 med vanilje: 55 kr.
  • Snaps Bornholm No. 8 med chili og honning: 55 kr.
  • Linie Akvavit: 50 kr.
  • O.P. Anderson: 50 kr.

Krenkerup Juleøl

  • En smuk karamelfarvet øl med et fast og flot skum og en smag af hjertelig højtid. Den er let, men smagfuld, og inspireret af en typisk krydret Ale. I denne øl har brygmesteren brugt flere krydderier end de forskellige malte i øllet. Det giver en unik smag krydret af lakrids, stjerneanis, kanel og nelliker.
    Fadøl, 0,25 / 0,50 liter: 50 / 70 kr.
Julebord - klassisk julemad i Odense - haps, haps, haps - Anna står klar med snaps

Derudover har vi et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

 

 

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.

Book julebordet til aften

Selskaber på min. 10 personer kan booke julebordet til aften. Udfyld formularen for at sende os en forespørgsel. Gerne et par dage i forvejen.

Se flere muligheder for at holde julefrokost hos Oluf Bagers Gård.

  • Periode
    1. november til 22. december 2023
  • Tidsrum
    Mandag-torsdag 17.30-22.00
    Fredag og lørdag kl. 17.30-23.00
  • Pris
    550 kr. pr. person
    Skal være forudbestilt til hele selskabet, min. 10 personer
    Børn under 5 år spiser gratis
  • Drikkevarer
    Afregnes efter forbrug

Send forespørgsel

[contact-form-7 id=”2364″]

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.