Ærlig talt | Læs om hele konceptet bag Oluf Bagers Gård

Ærlig talt

Hvorfor tale om det vi ikke er, når vi netop er stolte af, det vi gør. Her får I derfor en smagsprøve på vores koncept – råt for usødet.

Med udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken eksperimenterer vi efter alle kunstens regler. Hos os bliver det aldrig kedeligt. Vi elsker at overraske, og som gæst på Oluf Bagers Gård kan du forvente at få mere end blot god smag. Social dining er det nye sort. Det har vi taget til os og virkeliggjort i både vores frokost – og aftenkoncept.

Prøv for eksempel vores moderne kvalitetssmørrebrød serveret i små fine bakker. Byt med sidemanden eller læn dig tilbage og nyd vores nyfortolkning af den gamle klassiker.

Skal I ud og spise til aften, som par, venner eller sammen med familien kan I glæde jer til en oplevelse med god smag, nærvær og hygge. Vores aftenkoncept består af 9 lækre serveringer på små fade og i skåle. I flytter selv retterne fra fad til tallerken – i jeres tempo selvfølgelig. Ganske enkelt men super hyggeligt, hvis vi selv skal sige det.

Skal I afholde et større arrangement, kan vi også være behjælpelige med dette. Om det er julefrokost, konfirmation, fødselsdag eller noget fjerde, så er vi sikre på, at vores festlokaler vil danne de perfekte rammer om jeres fest. Det er også muligt at bestille mad ud af huset – se eksempelvis ‘Nytårsmenu – ud af huset‘.

Bestil bord allerede nu på 64 44 11 00 eller ta’ et kig på menuerne her.