Menuer november & december – Oluf Bagers Gård

Menuer for november & december

Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger STALDEN eller Spisestuen på Oluf Bagers Gård i november og december.

Frokostmenuen i STALDEN

(MANDAG – LØRDAG KL. 12:00-15:00)

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Sildeplatte med hjemmelavede stegte sild, marinerede sild, karrysalat, smilende æg, rugbrød og smør
/ 100 kr.

Foie gras-terrine med kompot og hjemmebagt brioche
/ 100 kr.

Cremet fiskesuppe med syltet fennikel og dild  / 100 kr.

Varmrøget laks med grønkål og æbler  /  100 kr.

Cæsarsalat med kylling, ansjoscreme og sprød Havgus
/ 100 kr.

Smørstegt kuller med brunet smør, sprøde kapers og persille
/  175 kr.

Confit af andelår med råsyltet rødkål, orangesauce og kartofler  /  225 kr.

Udvalg af oste med syltede nødder og hjemmelavet knækbrød   /  100 kr.

Pocheret pære med lun chokoladesauce og vaniljeiscreme
/  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i Spisestuen

(MANDAG – TORSDAG KL. 17:30-21:00)

9-RETTERS MENU

375 KR.
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG KL. 17:30-21:00)

9-RETTERS MENU

625 KR.
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuteri
Æbleskive – flæsk – løg
Pighvar – fennikel – dild

Svinebryst – selleri – øl
And – appelsin – rødkål
Laks – grønkål – røg

Camembert – solbær – rug
Kirsebær – mandler – portvin
Pære – vanilje – chokolade


Aftenmenuen i STALDEN

(MANDAG – LØRDAG KL. 17:00-21:00)

Oluf Bagers staldtip

Perfekt til et hurtigt måltid, inden I skal i teatret eller Odeon

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.