Restaurant Oluf Bagers Gård – en smuk spiseoplevelse i Odense

Nye menuer per 1. juli – noget for dig?

Snart skifter vi igen menukortet ud i Spisestuen, hvor der kommer nye retter over hele linjen. Frokost- og aftenkortet i STALDEN har fået nogle mindre opdateringer.

I Spisestuen dækker vi fra 1. juli fortsat op til 9 lækre retter, som bliver serveret ad tre omgange med vine til. Her kommer du igen godt rundt mellem forskellige råvarer og smagsoplevelser.

Rygeost, trøffel, karotter og græskar er blot nogle af elementerne i den kommende menu, som du kan se i sin fulde længde lige her.

Glæd dig især til sidste ret på kortet, som består af danske jordbær, sort peber og balsamico. Hvis du tænker “spændende”, må du endelig booke bord. Hvis du i stedet bliver lidt skeptisk, så SKAL du booke bord!

Du kan få serveret den nye menu i juli og august på Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense.

Flere gode staldtip – nu også på terrassen

STALDEN er åben til frokost og aften med enkle og mindre retter, som du ligeledes kan dele med dem, du holder af – fx inden juli måneds torsdagskoncerter i Kongens Have, eller som en tiltrængt pause fra shoppingen.

Du kan selv sammensætte aftenens menu – eller du kan følge Oluf Bagers Staldtip og nyde et bræt fyldt med lækre delikatesser sammen med et glas af husets vin. Det både smager og mætter godt.

den kommende menu har vi tilføjet en skøn bøf af ungkvæg, ligesom du kan nyde en vaffel, der smager af dansk sommer: Friske, søde jordbær og guf på toppen.

På gensyn i STALDEN på Restaurant Oluf Bagers Gård – eller på terrassen ved den nyåbnede Oluf Bagers Plads.

Lækre, lette retter inden Torsdagskoncert
Nyd din mad på terrassen på Oluf Bagers Gård i Odense