Odense: Nye takeaway-muligheder i marts >> Læs mere og bestil her

Ny takeaway i marts: 5-retters menu og lørdagsbrunch

Vi er selvfølgelig klar til at åbne dørene til restauranten, så snart myndighederne og corona-situationen tillader det. Og vi ser naturligvis frem til, at det sker.

I mellemtiden byder vi på mere velsmagende takeaway i marts måned med en helt ny 5-retters menu og lækker lørdagsbrunch.

Ny 5-retters menu

5-retters takeaway fra restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

Lørdagsbrunch

Champagnebrunch som takeaway i Odense

Ny 5-retters menu klar til afhentning fra og med fredag d. 5. marts

Uanset om du allerede har prøvet vores 5-retters takeaway-menu, eller om du stadig har det til gode, kan du godt glæde dig. Marts-menuen består bl.a. af velsmagende klassikere som kartoffel-porre-suppestenbiderrogn på blinis og æbletrifli.

Hovedretten er røget unghanebryst med en urtecremesauce, som får dig til at slikke tallerkenen. Og fordi du jo spiser ude hjemme, er der (måske) færre, der vil kigge undrende på dig.

Til osten Røde Kristian har vi lavet en lækker tomatmarmelade, som du formentlig er nødt til at bede om opskriften på. Og det vil vi så overveje!

Ud over vores populære vintilbud kan du nu også tilkøbe snacks og bobler til din 5-retters takeaway-menu, hvis det nu skal være lidt ekstra festligt.

Minimumsbestilling: 2 personer. Vi skal have din bestilling senest kl. 20 dagen før afhentning. Du kan bestille menu m.m. lige her.

 

Brunch og bobler hver lørdag i marts

Er den perfekte start på en lørdag ikke noget i retning af lækker brunch og liflige bobler? Når ikke du kan komme til brunch, må du jo hente den hjem til dig selv i stedet …

Vores takeaway-brunchmenu tæller både klassiske morgenmadsretter som røræg, bacon og pølser, yoghurt, friskbagte rundstykker og lune croissanter. Men der er også både koldrøget laks med rygeost og hummus med syltet chili og sprøde kikærter. Og mange flere lækkerier.

De fleste af retterne er klar til at komme på morgenbordet (eller på sengen?). Du kan endda servere dem i den elegante og bæredygtige pap-emballage. Røræggene skal lige laves på panden, og pølse, bacon og vaflen skal lunes. Det kan du sikkert ordne, mens kaffen brygger færdig.

Du får også lidt formidabel fynsk æblemost med i posen – og du har mulighed for at vælge de bobler, som du foretrækker: Den ægte vare fra champagne eller en rosé spumante fra Italien.

Minimumsbestilling: 2 personer. Vi skal have din bestilling senest kl. 16 dagen før afhentning. Du kan bestille brunch og bobler lige her.

5-retters takeaway-menu

Ny 5-retters takeaway-menu fra Oluf Bagers Gaard i Odense

Brunch & bobler to go

Lørdagsbrunch som takeaway fra restaurant Oluf Bagers Gård i Odense