Nyd en lækker champagnebrunch i hjertet af Odense >> Book bord her

Nyd en lækker champagnebrunch på Oluf Bagers Gård i Odense

Hver lørdag i marts og april 2022 kan du nyde en lækker champagnebrunch på restaurant Oluf Bagers Gård i centrum af Odense.

Morgenmad er dagens vigtigste måltid – og det bliver ikke mindre vigtigt af, at det er lørdag. Giv weekendmorgenen den allerbedste start med vores lækre brunch og boblende champagne. Nyd din champagnebrunch i godt selskab i vores hyggelige lokaler i hjertet af Odense.

Champagnebrunch i Odense - den perfekte start på dagen
Kom og smag Benard-Pitois 1. Cru Brut til champagnebrunch i Odense

1. Cru champagne til morgenmad – hvorfor ikke?

Foråret er fyldt med glæder. Nu er der en glæde mere at se frem til – champagnebrunch Odense. Besøg vores restaurant lørdag formiddag i marts og april til ren forkælelse i hyggelige rammer med morgenmad og bobler.

Champagnen er nøje udvalgt til formålet. Der er tale om en 1. Cru Brut Reserve fra en lille producent i Champagne, som hedder Bénard-Pitois. Og den smager skønt – fyldig og med en fin syre. Det skyldes bl.a., at der både hvide og røde druer i champagnen. Chardonnayen (40 %) er gæret på fad, mens pinot noir-druerne (60 %) er vinificeret på ståltanke.

Brunchklassikere og andre lækkerier

Brunchmenuen tæller både klassiske morgenmadsretter som røræg, pølser, friskbagte boller, rugbrød og spandauere. Vores champagnebrunch byder dog også på lækker koldrøget laks fra Færøerne, avokado med mandler og chiliolie, hummus samt chiagrød.

Prisen er 249 kr. pr. person inkl. et glas af den gode champagne. Derudover kan du naturligvis tilkøbe kaffe/te og juice m.m. Børn under 10 år kan spise brunch til 150 kr. (inkl. et glas juice eller mælk).

Champagnebrunch i Odense - Chilipølse med hjemmelavet ketchup
Champagnebrunch i Odense - avokado med salte mandler, chiliolie og urter

Champagnebrunch gør weekenden endnu bedre

Uanset om du bor i Odense, eller om du skal hertil for at shoppe lidt eller besøge familie eller venner, kan du gøre din weekend endnu bedre ved at tage til vores champagnebrunch en lørdag i marts og april.

Mangler du en undskyldning for at drikke champagne, så husk bare på dette citat af Lily Bollinger:

“Jeg drikker champagne, når jeg er glad, og når jeg er ked af det. Nogen gange drikker jeg det, når jeg er alene. Når jeg har gæster, betragter jeg det som obligatorisk. Jeg nipper til det, når jeg ikke er sulten, og drikker det, når jeg er. Ellers rører jeg det aldrig, med mindre jeg er tørstig.”

Og drikker du ikke champagne, har vi et smagfuldt alkoholfrit alternativ klar til dig: Frisk boblende druesaft fra Rainer Sauer i Franken, som er et af Tysklands mest oversete vinområder.

Champagnebrunch i Odense - morgenmad med bobler til

Hvornår er der champagnebrunch?

Vi serverer champagnebrunch i vores hyggelige restaurant midt i Odense på nedenstående dage.

Det foregår i tidsrummet kl. 9.30 – 14.00, og du kan senest sætte dig til bords kl. 12.30.

  • Lørdag d. 12. marts (premieredag!)
  • Lørdag d. 19. marts
  • Lørdag d. 26. marts
  • Lørdag d. 2. april
  • Lørdag d. 9. april
  • Lørdag d. 16. april
  • Lørdag d. 23. april
  • Lørdag d. 30. april

Book bord til vores champagnebrunch her >

Champagnebrunch i Odense - røræg med ristede svampe og bacon

På brunchmenuen finder du både velkendte morgenmadsklassikere og andre lækre retter