Varm op til Tinderbox i Odense på restaurant Oluf Bagers Gård

Perfekt opvarmning til Tinderbox-festival i Odense:

1,5 times fri rosé plus vores lækre delikatessebræt


Fra torsdag d. 23. til lørdag d. 25. juni kl. 12.00-19.30
hos Restaurant Oluf Bagers Gård, Nørregade 29 i Odense

Kom og varm op til årets Tinderbox med rosé ad libitum og lidt godt at spise til.

Vi har bestilt masser af lækker, læskende rosé hjem – og vi har også bestilt rigeligt med solskin. Derfor skulle der gerne være masser af hyggelig stemning under parasollerne på terrassen. Her serverer vi vores populære delikatessebræt med hjemmebagt brød til den kølige rosé.

Samlet pris: 325 kr. pr. person
inkl. rosé ad libitum i 1,5 timer

Rosé ad libitum og delikatessebræt

325 kr. pr. person

Bordet er jeres i 1,5 time – og i det tidsrum er der rosé ad libitum fra buffet (og isvand). I er selvfølgelig også velkomne, selv om I ikke skal til Tinderbox!

Rosé ad libitum og delikatessebræt – så er du klar til Tinderbox i Odense
Kølig rosé ad libitum i hjertet af Odense til TInderbox
1,5 times fri rosé med lidt godt at spise til i hjertet af Odense

Tinderbox 2022

Efter flere års festivaltørke er det endelig tid igen. Torsdag d. 23. juni begynder Tinderbox 2022 i Tusindårsskoven i Odense. Og der spilles for fuld musik frem til lørdag d. 25. juni.

På festivalscenerne kan I se og høre såvel store verdensstjerner som danske darlings – herunder The Minds of 99, Muse, Jung, Imagine Dragons, MØ, George Ezra, Aqua, Alex Vargas, Tessa, Thomas Helmig, Drew Sycamore og mange, mange flere.

Der også lidt til danskeskoene, når DJ Sash!, Daze og Barcode Brothers skruer op for bassen, ligesom der hver af de tre festivaldage er comedy på programmet med bl.a. Heino Hansen, Christian Fuhlendorff og Lars Hjortshøj.

Læs mere om årets Tinderbox-festival lige her …

Kom i festivalstemningen, inden I tager i Tusindårsskoven

Vi dækker op på terrassen og i STALDEN på restaurant Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense. Der er rosé på køl, og i den 1,5 time hvor bordet er jeres, kan I bare tage for jer af de lækre lyserøde dråber.

Det foregår ved at skænke glas oppe ved buffeten, hvor der vil være flere forskellige slags rosé på køl. Det er ikke tilladt at tage flasker med ned til bordet.

I skal naturligvis ikke drikke rosé på tom mave. Vores dejlige delikatessebræt lægger en god bund med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser samt lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.

På alle tre festivaldage kan I booke bord til rosé ad libitum og delikatessebræt i tidsrummet kl. 12.00-19.30. I har som sagt bordet i 1,5 time …

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Oluf Bagers Gård

Kom i festivalstemning på restaurant Oluf Bagers Gård - Tinderbox 2022
Start din Tinderbox-oplevelse på restaurant Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense - med rosé ad libitum

Rosé ad libitum og delikatessebræt

325 kr. pr. person

Bordet er jeres i 1,5 time – og i det tidsrum er der rosé ad libitum fra buffet (og isvand). I er selvfølgelig også velkomne, selv om I ikke skal til Tinderbox!