Koncert, teater og kultur i Odense – her kan du spise inden aftenens show

Spis her inden koncert eller teater i Odense

Der er ikke langt til de kulturelle oplevelser i Odense. Odense Teater, Odeon, Magasinet og Musikhuset Posten ligger alle sammen i hjertet af byen ligesom Restaurant Oluf Bagers Gård. Her kan I spise inden aftenens koncert, teaterforestilling eller lignende.

Uanset, om I skal i biografen, til stand up, i teatret, til koncert eller opleve nogle af Odenses mange andre kulturelle tilbud, begynder aftenen bedst med lidt godt at spise. Så kommer jeres maver ikke til knurre af sult, når aftenens show/koncert starter.

Men hvor skal I spise inden koncerten eller forestillingen – og hvad står menuen på? Læs med herunder og bliv klogere …

Hvor skal I spise inden aftenens koncert eller teaterforestilling i Odense?

I STALDEN på Restaurant Oluf Bagers Gård står vi klar til at fylde jeres maver med lidt lækker mad og drikke, inden I begiver jer videre mod Odense Teater, Odeon, Musikhuset Posten, Magasinet eller en af Odenses biografer.

Restauranten ligger i hjertet af Odense. Det gør det nemt for jer at komme både til og fra samt videre til det, som I skal opleve. I STALDEN gør vi det samtidig nemt for jer at nå at få noget godt at spise. Menukortet er netop tilpasset dette formål.

Det vil nemlig være de færreste, som kan nå at nyde den 9-retters menu, som vi serverer i Spisestuen.

Hvad skal I spise, inden I skal i teatret eller til koncert?

Oluf Bagers Staldtip er vores populære delikatessebræt med et udvalg af skinke, pølse og ost samt andre velsmagende delikatesser. Det serverer vi med lækkert tilbehør, hjemmebagt brød og et glas husets vin – som enten kan være hvid, rosé eller rød.

Delikatessebrættet fås i en stor og en lille udgave – og med alt på ét bræt kan I hurtigt få maden serveret, og I kan sidde og hygge jer og opbygge forventningerne til resten af aftenen,

Måske har I også tid til lidt kaffe og hjemmelavet sødt?

Åbent allerede fra kl. 17:00

Nogle af kulturoplevelserne i Odense om aftenen begynder ret tidligt. Derfor kan I bestille bord i STALDEN allerede fra kl. 17:00. Når vejret er til det, vil vi i sommermånederne også kunne servere mad og drikke på terrassen ved Oluf Bagers Plads (gennem porten fra Nørregade)

Kommer I allerede kl. 17, vil I ofte have god tid til at nyde maden og til at få talt af, inden koncerten, teaterforestillingen eller biograffilmen begynder.Når først bandet går på, eller tæppet trækkes fra, kan det være svært at tale sammen (uden at forstyrre de andre tilskuere eller dem på scenen).

Som sagt har I ikke langt til nogen af Odenses mest besøgte kultursteder, når I spiser på Restaurant Oluf Bagers Gård:

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen, inden I skal videre ud at smage på Odenses rige kulturliv.

De bedste hilsener
Team Oluf Bagers Gård

Oluf Bagers Staldtip: Prøv vores lækre delikatessebræt
Restaurant Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense
Nyd lidt hjemmelavet sødt til din kaffe på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense