Tag på Gastronomisk Tour de France i Odense – Snacks, 5 retter og 7 vine

Kom med på en Gastronomisk Tour de France

Kom med på en gastronomisk Tour de France i Odense - Oluf Bagers Gård og Bichel Vine Odense
Torsdag d. 9. juni kl. 18.00 (UDSOLGT)
hos Restaurant Oluf Bagers Gård, Nørregade 29 i Odense

Inspireret af det årlige Tour de France inviterer vi jer her med på en gastronomisk og vinøs rundrejse i Frankrig. Det gør vi sammen med vores gode naboer, Bichel Vine.

Frankrig er om noget gastronomiens og vinens vugge. Mange af landets forskellige egnsretter, baseret på gode, lokale råvarer og traditionel kogekunst, er efterhånden blevet klassikere på alverdens restauranter og i private hjem. Og de fleste retter er udsprunget af eller tilpasset lokalområdets vinstil.

Vin og mad følges ad – i områder med lyse, lette vine, finder vi oftest lokalretter i den lette ende, mens vi i områder med mørke vine som regel finder mørke, dybere retter.

Glæd jer til denne aften, hvor vi skal Frankrig rundt og smage på nogle af landets mest klassiske retter og vine … og selvfølgelig er der også lagt en dansk enkeltstart ind i programmet!

I løbet af aftenen vil I få præsenteret de enkelte retter og tilhørende vine.

Snacks, 5-retters menu, 7 forskellige vine

975 kr. pr. person

OBS: Begrænset antal pladser.
Du og dit selskab får jeres eget bord.
Tilmelding og betaling foregår direkte til Oluf Bagers Gård

Menu & vine til tour’en

Snacks

Oluf Bagers Gårds saltede signatursnacks

Crémant de Limoux, “Champagnedræberen” Tradition Extra Brut, Denois

Forret #1

Smørdampede hvide asparges med sauce hollandaise og fjordrejer

Sancerre Blanc 2020, Domaine David Sautereau, Loire

Forret #2

Stegt poussin med rabarber og grillede agurk

Morgon le Plateau 2019, Chateau Grange Cochard, Beaujolais

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad med ragout af grønne asparges og sommerløg

Bourgueil le Grand Clos 2020, Yannick Amirault, Loire
Château Leroy-Beauval, Bordeaux Supérieur

Ost

Franske landoste med sødt og sprødt

Gewürztraminer Katz 2020, Clément Klur, Alsace

Dessert

Forårsbær med Sabayonne-creme

2018 Malus Danica Æblevin, Cold Hand Winery, Randers

Bon appetite!

Gastronomisk Tour de France - hos restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

Tilmeld jer her

Tilmeldingen er lukket

Alle pladser er optaget. Hold øje med kommende arrangementer via vores Facebook-side

Betaling og bekræftelse

Pris pr. person: 975 kr.
Inkl. snacks, menu og vine

Udfyld formularen for at tilmelde jer. Vi sender herefter en bekræftelse på mail. Fordi denne e-mail sendes manuelt, kan der være lidt ventetid. Husk også at tjekke spam-mappen 🙂

Mailen indeholder betalingsoplysninger (MobilePay), og når vi har modtaget betalingen, er jeres tilmelding gennemført.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en plads forrest i feltet!

Oluf Bagers Gård