Gastronomisk Tour de France i Odense – Snack, 5 retter og 7 vine

Kom med på en Gastronomisk Tour de France i Odense

Kom med på en gastronomisk Tour de France i Odense - Oluf Bagers Gård og Bichel Vine Odense
Torsdag d. 11. maj kl. 18.00
Restaurant Oluf Bagers Gård, Nørregade 29 i Odense

Tag med på en rundtur i gastronomiens og vinens vugge, Frankrig, når vi sammen med vores gode naboer hos Bichel Vine inviterer på gastronomisk Tour de France. Inspireret af cykelløbet – bare med væsentlig højere komfort og mere nydelse end i en cykelsadel. Her er det nemlig ikke bentøjet, men smagsløgene, der kommer på arbejde. 

Mange af de forskellige franske egnsretter – baseret på gode, lokale råvarer og traditionel kogekunst – er efterhånden blevet klassikere på alverdens restauranter og i private hjem. Og de fleste retter er udsprunget af eller tilpasset lokalområdets vinstil.

Vin og mad følges ad. I områder med lyse, lette vine, finder vi oftest lokalretter i den lette ende, mens vi i områder med mørke vine som regel finder mørke, dybere retter.

Glæd jer til denne aften, hvor vi skal Frankrig rundt og smage på nogle af landets mest klassiske retter og vine …

I løbet af aftenen vil I få præsenteret de enkelte retter og tilhørende vine.

Snacks, 5-retters menu, 7 forskellige vine

975 kr. pr. person

OBS: Begrænset antal pladser.
Du og dit selskab får jeres eget bord.
Tilmelding og betaling foregår direkte til Oluf Bagers Gård

Menu & vine til tour’en

Snacks

Oluf Bagers Gårds signatursnack: Puffede flæskesvær med urtestøv

Crémant de Limoux, “Champagnedræberen” Tradition Extra Brut, Denois

Forret #1

Smørdampede hvide asparges med sauce kærnemælk, dild og håndpillede rejer

Pouilly Fumé Calcite 2021, Francis Blanchet, Loire

Forret #2

Røget kuller med radise, agurk, purløg og sprød rug

Chardonnay Uva Cordata 2021, Limoux, Jean Rijckaert

Hovedret

Rosastegt lammekrone med ærter, ramsløg og kartoffelskum

Les Quatre Terres 2021, Côtes du Rhône, Domaine Santa Duc, Rhône
Château La Croix 2016, Pomerol, Maison Janoueix, Bordeaux

Ost

Gårdost med sødt, salt og sprødt

Sancerre Rouge 2019, Domaine David Sautereau, Loire

Dessert

Rabarberconsommé med rabarberkompot, krystalliseret hvid chokolade og sprød kiks

Saussignac Autrefois 2019, Couleurs d’Aquitaine, Sydvestfrankrig

Bon voyage et bon appétit!

Tilmeld jer her

    Felter markeret med * skal udfyldes.

    Betaling og bekræftelse

    Pris pr. person: 975 kr.
    Inkl. snacks, menu og vine

    Udfyld formularen for at tilmelde jer. Vi sender herefter en bekræftelse på mail. Fordi denne e-mail sendes manuelt, kan der være lidt ventetid. Husk også at tjekke spam-mappen 🙂

    Mailen indeholder betalingsoplysninger (MobilePay), og når vi har modtaget betalingen, er jeres tilmelding gennemført.

    Vi glæder os til at byde jer velkommen til en plads forrest i feltet!

    Oluf Bagers Gård