Menukort | Se udvalg af menuer | Både aften- og frokostmenu

Menu

Nøgleordene hos os er kvalitet, god smag og nærvær. Vi tager udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken med inspiration fra det franske, og råvarerne er friske og årstidsbestemte. Hver eneste råvare er nøje udvalgt, så smagen er ekstraordinær hver gang. Hos os handler det dog ikke kun om god smag, men i lige så høj grad om det sociale aspekt, roen og rammerne til at hygge sig sammen.

Lækre, lette retter inden Torsdagskoncert

Frokostkortet

Til frokost kan I nyde lækre og enkle retter i STALDENS rå og rustikke rammer. Vi anbefaler, at I vælger jeres favoritter fra kortet og deler dem ved bordet.

Vi har også et velsmagende staldtip til jer, som vil have et hurtigt måltid inden andre oplevelser i byen: Et delikatessebræt fyldt med lækkerier plus et glas vin.

9-retters aftenmenu

Vores populære aftenkoncept består af 9 lækre retter fordelt på tre serveringer. Retterne kommer ind på små fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge, flytte til tallerkenen og smage i jeres eget tempo.

Der er tænkt over de enkelte råvarer og kræset for smagen såvel som for det visuelle udtryk.

5-retters takeaway

Ud over oplevelserne her i restauranten tilbyder vi også takeaway, som består af 5 udvalgte retter fra vores aktuelle menukort.

Vi har gjort alt forarbejdet, så du nemt og hurtigt kan gøre klar til servering derhjemme – fredag og lørdag aften.

Event: Gastronomisk Tour de France

Torsdag d. 20. juni 2024 kl. 18.00

Tag med på en rundtur i gastronomiens og vinens vugge, Frankrig, når vi sammen med vores gode naboer hos Bichel Vine inviterer på gastronomisk Tour de France.