Cookie- og privatlivspolitik – Oluf Bagers Gård

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Dette website ejes og vedligeholdes af:

Restaurant Oluf Bagers Gård
Nørregade 29
5000 Odense C
Telefon 64 44 11 00
info@olufbagersgaard.dk
Cvr.nr:27595742

Sådan bruger vi personoplysninger

Der bliver aldrig givet personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil. Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med en registrering, et køb eller ved at deltage i en undersøgelse.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang, og de er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, du afgiver dine personlige oplysninger.

Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Dog vil vi altid skilte med eventuelle rettelser – de vil kunne findes på denne side, såfremt der sker ændringer.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt dette ønskes. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger samt data. Klagen skal indgives til Datatilsynet (jf. persondataloven § 58, stk. 1)