Læs mere om restaurant Oluf Bagers Gård – Spisestuen og STALDEN

Om restauranten

Velkommen til Restaurant Oluf Bagers Gård i centrum af Odense. Her byder vi på social dining med to forskellige menuer og spisesteder. Det er ganske enkelt, men super hyggeligt, hvis vi selv skal sige det.

Spisestuen og STALDEN

Hos Oluf Bagers Gård kan I sætte jer til bords i STALDEN og dele de lækre og enkle retter ved bordet. STALDEN har åbent både til frokost og til aften. Et oplagt stoppested, inden turen går videre ud i byen – fx i teatret eller Odeon.

I Spisestuen skal I derimod helst have god tid. For her venter en 9-retters menu, som bliver serveret ad tre omgange på små fade og i skåle, som I deles om. Det er hygge, når det smager bedst. På hverdage skænker vi et par glas vin til, mens I selv kan forsyne jer i vinbaren fredag og lørdag aften.

Uanset hvad I vælger, kan I regne med velsmag fra de gode råvarer, som er tilberedt med kærlighed. Med afsæt i det dansk-nordiske køkken eksperimenterer vi efter alle kunstens regler, og vi elsker at overraske. Derfor kan I også forvente at få mere end blot god smag.

Bestil bord allerede nu – her på siden eller ved at ringe 64 44 11 00.

Selskaber og mad ud af huset

Skal I afholde et større arrangement, kan vi også være behjælpelige med dette. Om det er julefrokost, konfirmation, fødselsdag eller noget fjerde, så er vi sikre på, at vores lokaler med sjæl og historie vil danne de perfekte rammer om jeres fest.

Det er også muligt at bestille mad ud af huset – se eksempelvis ‘Nytårsmenu ud af huset‘.