Aftensmad i Odense | Oluf Bagers Gård | Se vores aftenmenu her

Aftenmenu

Vores aftenmenu på restaurant Oluf Bagers Gård består af 9 lækre retter fordelt på tre serveringer. Retterne kommer ind på små fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge, flytte til tallerkenen og smage i jeres tempo. Der er tænkt over de enkelte råvarer og kredset for smagen såvel som for det visuelle udtryk.

(MANDAG – TORSDAG)

9 RETTERS MENU

375 KRONER
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9 RETTERS MENU

575 KRONER
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.00, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Vinbaren er åben fra 17.30 – 22.00.

Menuen i januar/februar

Charcuterie
Laks – glaskål – peberrod
Kartoffel – porre – bacon

Kalvekæbe – bøgehatte – bær
Jordskokker – hollandaise – hasselnødder
Lyssej – dild – røg

Gammel knas – stikkelsbær – forårsløg
Citron – salt karamel – marengs
Pære – marcipan – creme fraiche

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.