Aftensmad i Odense | Oluf Bagers Gård | Se vores aftenmenu her

Aftenmenu i spisestuen

I Spisestuen på Oluf Bagers Gård kan I nyde en aftenmenu, som består af 9 lækre retter fordelt på tre serveringer. Retterne kommer ind på små fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge, flytte til tallerkenen og smage i jeres tempo. Der er tænkt over de enkelte råvarer og kræset for smagen såvel som for det visuelle udtryk.

(MANDAG – TORSDAG)

9-RETTERS MENU

375 KRONER
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9-RETTERS MENU

625 KRONER
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Vinbaren er åben kl. 17.30 – 22.00.

Menuen i marts & april

Charcuteri
Blinis – avocado – rejer – stenbiderrogn
Oksetatar – estragon – løg – rødbede

Svinekæbe – jordskok – spidskål – kartoffel
Blomkål – hasselnød – persille – kapers
Rødfisk – æble – selleri – fennikel

Digekrone – pære – brioche
Citron – yoghurt – marcipan – marengs
Eclair – hvid chokolade – lakrids – hindbær

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.