Aftensmad i Odense | Oluf Bagers Gård | Se vores aftenmenu her

Aftenmenu

Vores aftenmenu på restaurant Oluf Bagers Gård består af 9 lækre retter fordelt på tre serveringer. Retterne kommer ind på små fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge, flytte til tallerkenen og smage i jeres tempo. Der er tænkt over de enkelte råvarer og kredset for smagen såvel som for det visuelle udtryk.

(MANDAG – TORSDAG)

9 RETTERS MENU

375 KRONER
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9 RETTERS MENU

575 KRONER
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Menuen i november/december

Charcuterie
Torsk – rødbede – sennep – vagtelæg
”Tartelet” – perlehøne – asparges

Jomfruhummer – rosenkål – græskar
And – æbler – valnødder
Krondyr – løg – bær – svampe

Juleoste – figner – rug
Hasselnød – mørk chokolade – kirsebær
Spanskrør – vanille – kanel

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.