Nem og lækker takeaway i Odense: 5-retters menu fredag & lørdag

5-retters takeaway menu (fredag og lørdag)

Ud over oplevelserne her i restauranten tilbyder vi også takeaway, som består af 5 udvalgte retter fra vores aktuelle menukort. Vi har gjort alt forarbejdet, så du nemt og hurtigt kan gøre klar til servering derhjemme.

Maden kan bestilles til afhentning her i restauranten i hjertet af Odense fredag og lørdag, og det er derfor oplagt til lidt ekstra weekendhygge – enten blot til jer selv eller som nem og lækker gæstemad. Min. 2 kuverter.

Feedback

Læs, hvad andre synes om vores takeaway-menu

“Vi bestilte maden som takeaway. Det var utrolig dejlig mad og nemt at følge den anvisning, der var med. Vi vil klart benytte os af det igen!”
Takeaway-kunder, januar 2023

“Har købt takeaway mange gange på Oluf Bagers Gård, hvor al maden var meget lækker! Det, vi fik i går, var nøjagtig lige så godt. Tak for altid velsmagende mad.”
Takeaway-kunder, januar 2023

“Vi og vores gæster var meget begejstrede for den superlækre middag, vi indtog i lørdags. Det er anden gang inden for et år, vi har valgt at få takeaway-middag fra Oluf Bagers Gård, så vi vil bare sige tak for endnu en usædvanlig velsmagende og nemt tilberedt 5-retters menu. Vi vender tilbage.”
Takeaway-kunder, januar 2023

Sådan bestiller du 5-retters takeway-menu

Bestilling foregår direkte via vores online bookingsystem. Vi skal have din bestilling senest kl. 20 dagen før afhentning.

Menuen er fast, og vi kan desværre ikke tage højde for allergier, kostpræferencer og særlige ønsker.

Du kan tilvælge snacks og vin, når du bestiller. Du skriver blot i kommentarfeltet i det sidste trin, hvad du ønsker at tilkøbe. Se udvalg og priser herover.

Afhentning og betaling

Hvor?
Restaurant Oluf Bagers Gård, Nørregade 29, 5000 Odense – indgang via Oluf Bagers Plads.

Hvornår?
Kl. 16.00-17.30 på den valgte afhentningsdag.

Betaling
Betaling sker ved afhentning.

Tilkøb
Skal du have lidt snacks og bobler med? Eller vin til maden? Vi kan sagtens hjælpe med gode sager til en fornuftig pris. Kontakt os blot i forbindelse med din bestilling.