Nem og lækker takeaway i Odense: 5-retters menu fredag & lørdag
Oluf Bagers Gård

VELKOMMEN TIL RESTAURANT OLUF BAGERS GÅRD

Du kan stadig hente fuld forkælelse til aftensmad fredag & lørdag

Nyd vores lækre 5-retters menu derhjemme

Restauranten er endelig åben for spisende gæster igen, men vi fortsætter med at tilbyde takeaway, som består af 5 udvalgte retter fra vores aktuelle menukort.

Foretrækker du at spise ude hjemme fredag og lørdag aften, kan du altså blive ved med det, ligesom du kan invitere gæster på nem og lækker middag.

Fra 2 kuverter og opefter.

De bedste hilsener
Oluf Bagers Gård

Hvad med snacks, bobler og vin?

Du kan selv skrue forkælelsen op på maks. med snacks, bobler og lidt god vin til den lækre 5-retters middag. Se dine muligheder herunder og tilføj til din bestilling her.

Det får du:

  • “Urtebed” – rygeostcreme med asparges, radise og gulerod.
  • 1 fl. mousserende rosé

Pris: 175 kr.

OBS: Der er nok til 2-3 personer. Skriv i kommentarfeltet, når du bestiller, hvis du ønsker snacks og bobler til flere personer.

Om den mousserende rosé

LE TRE CARAVELLE ROSÉ DEMI SEC
Fremragende Spumante rosé lavet på 100 % sangiovese. God noter af røde bær i både duft og smag. MEGET nem at nyde!

Druer: Sangiovese
Land: Italien

Le Tre Caravelle spumante rosé

Det får du:

  • 1 fl. hvidvin
  • 1 fl. rødvin

Pris: 185 kr.

OBS: Ønsker du flere vinpakker, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller.

Om vinene

Hvid:
Argiolas – Costamolino Vermentino di Sardegna 2019 er en hvidvin lavet udelukkende på Vermentino, der stortrives på Sardinien. Noterne i vinen er de urter, der vokser på Sardinien, bundet i en fin buket med mynte, moden stenfrugt og fuldmodn citroner. Flot, sitrende frugtsyre, der danser på tungen.

Drue: 100 pct. Vermentino
Land: Italien (Sardinien)

 

Rød:
Argiolas – Costera Cannonau di Sardegna 2019 trykker lige på alle de rigtige knapper, når det kommer til at vinificere Grenache-druen. Fuldmodne, sorte kirsebær danser ind med et slør efter sig af krydrede noter, tobaksblade og sort peber. Medium mundfylde. Behagelige, integrerede tanniner med en silkeagtig finish.

Vinen lagres i 8-10 måneder på 2 år gamle, franske barriques og 5 måneder på cementtanke. Herefter lagres den endnu 1 måned på flaske, før den frigives til salg.

Drue: 100 pct. Cannonau (Grenache)
Land: Italien (Sardinien)

Køb en lækker vinpakke med til din takeaway fra Oluf Bagers Gård i Odense
Køb en lækker vinpakke fra Sardinien sammen med din takeaway fra Oluf Bagers Gård i Odense

Det får du:

  • 1 fl. dessertvin

Pris: 85 kr.

OBS: Ønsker du flere flasker af dessertvinen, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller.

Om dessertvinen

2019 GRAPPOLI ROSSI BRACHETTO PIEMONTE CASCINE PIAN d’OR
Let perlende rødvin med en appetitvækkende sødme i duft og smag lavet på den lille, sødmefulde drue Brachetto. Gæringen stoppes, inden al sukkeret omdannes til alkohol. Derfor bevares sødmen, og man opnår en lavere alkoholprocent på 6 pct.

Druer: Brachetto
Land: Italien

Dessertvin til takeaway

Sådan bestiller du

Udfyld formularen her på siden for at bestille. Vi skal have din bestilling senest kl. 20 dagen før afhentning.

Din bestilling er modtaget, når du får en bekræftelse retur. Denne bekræftelse sendes manuelt – hav derfor gerne lidt tålmodighed 🙂

Og hold øje med din spammappe  …

Alternativt kan du kontakte restaurantchef Michael Pedersen på mail: michael @ olufbagersgaard.dk

Vi kan desværre ikke tage højde for allergier, kostpræferencer og særlige ønsker.

Afhentning

Hvor?
Restaurant Oluf Bagers Gård, Nørregade 29, 5000 Odense – indgang via Oluf Bagers Plads.

Hvornår?
Kl. 16.00-17.30 på den valgte afhentningsdag.

OBS! 😷
Husk at bære mundbind, når du henter din mad – samt at holde afstand og udvise hensyn.

Bestil her

    Vælg tilkøb
    Snacks & 1. fl. bobler (+ 175 kr.)1 fl. hvidvin & 1 fl. rødvin (+ 185 kr.)1 fl. dessertvin (+ 85 kr.)

    Vælg afhentning *

    Felter markeret med * skal udfyldes.