Frokostmenu i STALDEN (juli & august)
(Se menuen for september og oktober her)
Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille bræt, pr. person: 195 kr.
Stort bræt, pr. person: 255 kr.
Det svære valg
Cremet krabbesalat på spinatvaffel
149 kr.
Rørt oksetatar med cornichoner, råsyltede skalotteløg, sennepsmayo og sprøde kartoffelchips
159 kr. (med pommesfritter: +55 kr.)
Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Vesterhavsost og sprøde croutoner samt brød og smør
145 kr.
Salat nicoise med grillet tun, edamamebønner, kapers, oliven og et kogt æg samt brød og smør
169 kr.
Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.
Avokado med håndpillede rejer, smørstegt rugbrød og aioli
149 kr.
Midsommerost med syltede valnødder og rabarberkompot
98 kr.
Panna cotta på kærnemælk med jordbær og hjemmebagte kammerjunker
79 kr.
Sommerbær med sabayonne og sprød havrecrumble
79 kr.
Hjemmelavet sødt
25 kr.
Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.