Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN (juli & august)

(Se menuen for september og oktober her)

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Lille bræt, pr. person:  195 kr.
Stort bræt, pr. person:  255 kr.

Det svære valg

Cremet krabbesalat på spinatvaffel
149 kr.

Rørt oksetatar med cornichoner, råsyltede skalotteløg, sennepsmayo og sprøde kartoffelchips
159 kr. (med pommesfritter: +55 kr.)

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Vesterhavsost og sprøde croutoner samt brød og smør
145 kr.

Salat nicoise med grillet tun, edamamebønner, kapers, oliven og et kogt æg samt brød og smør
169 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.

Avokado med håndpillede rejer, smørstegt rugbrød og aioli
149 kr.

Midsommerost med syltede valnødder og rabarberkompot
98 kr.

Panna cotta på kærnemælk med jordbær og hjemmebagte kammerjunker
79 kr.

Sommerbær med sabayonne og sprød havrecrumble
79 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.