Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

STALDEN er også åben til aften – se aftenkortet her

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Rimmet laks med syltet spidskål, peberrodsfløde og urter
129 kr.

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, sprøde croutoner, Vesterhavsost, brød og smør
119 kr.

Rillette af røget unghane rørt med cremefraiche, sennep og løg, stegte padron-pebre og syltede tomater
129 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
145 kr.

Smørstegt torskefilet med spinat-beurre blanc og rysteribs
195 kr.

Comté, 36 mdr., med ferskenkompot og sprød hvede
98 kr.

Sprød marengs med syltede sommerbær og citroncreme
65 kr.

Klassisk koldskål med hjemmelavet crumble og syltede rabarber
65 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.