Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN

Frokost: kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid
(serveres også om aftenen)

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Sildeplatte med hjemmelavede stegte sild, marinerede sild, karrysalat, smilende æg, rugbrød og smør
/ 100 kr.

Foie gras-terrine med kompot og hjemmebagt brioche
/ 100 kr.

Cremet fiskesuppe med syltet fennikel og dild  / 100 kr.

Varmrøget laks med grønkål og æbler  /  100 kr.

Cæsarsalat med kylling, ansjoscreme og sprød Havgus
/ 100 kr.

Smørstegt kuller med brunet smør, sprøde kapers og persille
/  175 kr.

Confit af andelår med råsyltet rødkål, orangesauce og kartofler  /  225 kr.

Udvalg af oste med syltede nødder og hjemmelavet knækbrød   /  100 kr.

Pocheret pære med lun chokoladesauce og vaniljeiscreme
/  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.