Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN (maj & juni)

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  195 kr.
Stort bræt, pr. person:  255 kr.

Det svære valg

Torsk rullet i porreaske serveret med grillet agurk og sauce lavet på kærnemælk og dild
149 kr.

Smørdampede hvide asparges fra Torup Bakkegård med håndpillede rejer og kold sauce hollandaise
179 kr.

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Vesterhavsost og sprøde croutoner samt brød og smør
145 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.

Æggekage med bacon, tomat, hjemmesyltede rødbeder og grov sennep
169 kr. pr. person (ad libitum)

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer, rugbrød og urtesalat
179 kr.

Langtidsstegt oksefilet med dampede grønne asparges, små kartofler og urtesmør
249 kr.

Bunker-ost med løgkompot og smørristet rugbrød
98 kr.

‘Spejlæg’ af sprød marengs med sorbet lavet på mango og passion
79 kr.

Marcipankage med bagte rabarber, rabarber-timian-granité og sprød sesamkiks
85 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.