Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN (november-december)

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

STALDEN er også åben til aften – se aftenkortet her

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.

Rejemad med syltede løg på smørristet rugbrød
149 kr.

Cremet hummerbisque med syltet fennikel, dild og mousserende vin
149 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer, rugbrød og urtesalat
179 kr.

Æggekage med bacon, tomat, hjemmesyltede rødbeder og grov sennep
169 kr. pr. person (ad libitum)

Sprængt andebryst med honningglaserede rødbeder og andeglace
225 kr.

Époisses (ost) med bagte figner og brioche
98 kr.

Olufs kiksekage med portvinssyltede kirsebær og vaniljeis
69 kr.

Fromage af passionsfrugt med marengskys og ristede hasselnødder
69 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.