Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN (november & december)

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Lille bræt, pr. person:  195 kr.
Stort bræt, pr. person:  255 kr.

Det svære valg

Svampebouillon med ristede bøgehatte og grønkål
149 kr.

Koldrøget laks med saltet agurk og dildmayo
159 kr.

Salat nicoise med grillet tun, edamamebønner, kapers, oliven og et kogt æg samt brød og smør
169 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
169 kr.

Smørstegt rødspætte med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.

Sprængt andebryst med stegt palmekål, sprøde persillerødder og andeglace
249 kr.

Juleost fra Thise med blommekompot og sprød rug
98 kr.

Sprød marcipan med nougat og syltet pære
79 kr.

Vaniljeparfait med chokolade og nøddecrumble
79 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

— —

Æbleskiver med dyp og drys (3 stk.)
35 kr.

Oluf Bagers Gløgg
55 kr.

Varm chokolade
45 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.