Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN (januar & februar)

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Lille bræt, pr. person:  195 kr.
Stort bræt, pr. person:  255 kr.

Det svære valg

Jordskokkecremesuppe med sprøde chips og purløg samt brød og smør
149 kr.

Rimmet kuller med saltet citron, små salater og syltet fennikel
159 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
169 kr.

Smørstegt rødspætte med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.

Saltbagt selleri med sauce hollandaise, saltede græskarkerner og urter
189 kr.

Dansk ost med hjemmebagt knækbrød med chiafrø og timian samt syltede hasselnødder
98 kr.

Luftig øllebrød med rosmarin og brændt hvid chokolade
79 kr.

Lun mazarinkage med æblesorbet og syltede æbler
79 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.