Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

STALDEN er også åben til aften – se aftenkortet her

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Cremet blomkålssuppe med bacon, kapers og purløgsolie
129 kr.

Torsketerrine med vagtelæg, sennepscreme og råsyltet rødbede
129 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
145 kr.
Og vi skænker hjertens gerne en bette snaps til 

Sildetallerken med 2 slags sild, karrycreme, kapers og løg
145 kr.
Og vi skænker hjertens gerne en bette snaps til 

Andeconfit med bagt selleri, syltet rødkål og andesky
195 kr.
OBS: Start evt. med en forret, for anden tager 25 min. 

Brie de Meaux med oliven og knækbrød
98 kr.

Citrontærte med brændt marengs og vaniljesyltede brombær
65 kr.

Chokolademousse med hasselnøddekrokant og appelsin
65 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.