Frokostmenu i STALDEN – november & december
Frokost: Mandag – fredag kl. 12:00 – 15:00
Lørdage serverer vi vores store julebord til frokost
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille bræt, pr. person: 195 kr.
Stort bræt, pr. person: 255 kr.
Det svære valg
Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Havgus og sprøde croutoner samt brød og smør
169 kr.
Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.
3 stk. smørrebrød – Christiansø-sild, koldrøget færøsk laks, rillettes af fynbogris
189 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.
Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.
Brie de Meaux med syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød
98 kr.
Oluf Bagers klassiske risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce og mandler
79 kr.
Gateau Marcel med portvinssyltede kirsebær og brændte mandler
98 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.
— — — — — — —
Æbleskiver (3 stk.) med dyp og drys
35 kr.
Oluf Bagers Gløgg
55 kr.
Varm chokolade
45 kr.



Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.