Frokostmenu i STALDEN – juli & august
Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Pr. person: 255 kr.
2-retters frokosttilbud
Også et nemt valg:
Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli
Grillet flapmeat med stegte majs, pommes frites og bearnaise
350 kr.
Det svære valg
Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
Klassisk rørt oksetatar med cornichoner, skalotteløg og kapers
225 kr. (tilføj fritter: +55 kr.)
3 stk. smørrebrød – smørstegt fiskefilet, nye kartofler med Hr. Nielsen-skinke, oksetatar
189 kr.
Porretærte med urtesalat vendt i vinaigrette og aioli
169 kr. (tilføj sortfodsskinke: +45 kr.)
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salade Nicoise med grillet tun, æg, grønne bønner og oliven samt brød og smør
189 kr.
Grillet flapmeat med stegte majs, pommes frites og bearnaisesauce
295 kr.
Midsommerost med tomatmarmadade og sesamkiks
98 kr.
Oluf Bagers Gårds hjemmelavede jordbærtærte med vaniljecreme og hyldeblomst
95 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.
![Delikatessebræt – Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense Oluf Bagers Staldtip: Prøv vores lækre delikatessebræt](https://olufbagersgaard.dk/wp-content/uploads/2019/06/OBG_Delikatessebræt_2-338x450.jpg)
![Vaffel-oppefra-1 Vaffel-oppefra-1](https://olufbagersgaard.dk/wp-content/uploads/2024/07/Vaffel-oppefra-1-338x450.jpg)
![Falpmeat-3 Falpmeat-3](https://olufbagersgaard.dk/wp-content/uploads/2024/07/Falpmeat-3-338x450.jpg)
![Jordbærtærte-4 Jordbærtærte-4](https://olufbagersgaard.dk/wp-content/uploads/2024/07/Jordbaertaerte-4-338x450.jpg)
Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.