Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOST- & AFTENMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde.

Menuen serveres både til frokost & aften

Frokost: kl. 12:00 – 15:00 // Aften: kl. 17:00 – 21:00

Oluf Bagers Staldtip

Perfekt til det hurtige måltid, inden I skal i teatret eller Odeon

DELIKATESSEBRÆT med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

RØGEDE PIL SELV-REJER med grillet citron, hjemmebagt
brød og aioli  /  100 kr.

FOIE GRAS-TERRINE med kompot og hjemmebagt
brioche  /  100 kr.

MARINEREDE HVIDE ASPARGES med koldrøget laks
og kærnemælksvinaigrette  /  100 kr.

CÆSARSALAT med kylling, ansjoscreme
og sprød havgus  /  100 kr.

SMØRSTEGT KULLER med brunet smør, sprøde kapers
og persille  /  195 kr.

GOURMETHOTDOG med maltbrød, sennepscreme,
syltet spidskål og sprøde løg  /  100 kr.

LØGTÆRTE med urtesalat, soyareduktion
og sesamkiks  /  100 kr.

ARLA UNIKA-OSTE med syltede nødder, oliven
og hjemmelavet knækbrød  /  100 kr.

YMERFROMAGE med bagte rabarber
og sprød crumble  /  75 kr.

HJEMMELAVET SØDT  /  25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.