Frokostrestaurant i Odense C | Book bord til frokost her

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN – november & december

Frokost: Mandag – fredag kl. 12:00 – 15:00
Lørdage serverer vi vores store julebord til frokost

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Lille bræt, pr. person:  195 kr.
Stort bræt, pr. person:  255 kr.

Det svære valg

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Havgus og sprøde croutoner samt brød og smør
169 kr.

Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.

3 stk. smørrebrød – Christiansø-sild, koldrøget færøsk laks, rillettes af fynbogris
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.

Brie de Meaux med syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød
98 kr.

Oluf Bagers klassiske risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce og mandler
79 kr.

Gateau Marcel med portvinssyltede kirsebær og brændte mandler
98 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

— — — — — — —

Æbleskiver (3 stk.) med dyp og drys
35 kr.

Oluf Bagers Gløgg
55 kr.

Varm chokolade
45 kr.

Burrata-close
Tun-oppefra
Æbleskiver-gløgg2

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.