Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN

Frokost: kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid
(serveres også om aftenen)

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Blinis med avocado, håndpillede rejer og stenbiderrogn  /  100 kr.

Cæsarsalat med kylling, ansjoscreme, brødcroutoner og sprød Havgus  / 100 kr.

Rørt tatar af okse med kapers, syltede løg, rødbede og estragonmayo  /  100 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (2 stk.)  /  100 kr.

Smørstegt kuller med selleripuré, æbler og fennikel
/  175 kr.

Braiserede svinekæber med ristede jordskokker, cremet spidskål og hasselbackkartoffel  /  175 kr.

Ostebræt med sødt og sprødt   /  100 kr.

Marcipankage med citron, yoghurtiscreme og sprøde kys
/  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.