Frokostrestaurant midt i Odense | Book bord til frokost her

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN – maj & juni

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Lille bræt, pr. person:  195 kr.
Stort bræt, pr. person:  255 kr.

Det svære valg

Dampede hvide asparges fra Torup Bakkegård med håndpillede rejer og emulsion på kærnemælk og dild
179 kr.

Varmrøget kuller med syltede grønne jordbær og citronmayo
169 kr.

Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.

3 stk. smørrebrød – æg og håndpillede rejer, nye kartofler og kalvetyksteg
169 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.

Klassiske tarteletter med høns i asparges i hjemmebagt vol-au-vent (2 stk.)
159 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.

Modnet Gouda med oliven og smørstegt rugbrød
98 kr.

Rabarberconsommé med karamelliseret hvid chokolade og vaniljeis
88 kr.

Brændt marengs med citruscurd og havrecrumble
88 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

Takeaway-asparges
Unghane-1
Takeaway-samlet-0

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.