Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN (juli-august)

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

STALDEN er også åben til aften – se aftenkortet her

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Kold ærtesuppe med lufttørret skinke, ærter og syltede skalotteløg
139 kr.

Letrøget lakserillette med fennikelsalat og sprød rug
149 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.

Steaksalat med syltede rødløg, grønne asparges, oliven og Høost
149 kr.

Rejemad med syltede asparges på smørristet rugbrød
149 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer, rugbrød og urtesalat
179 kr.

Smørpocheret unghanebryst med majroer, hønsesky og sprødt kyllingeskind 225 kr.

Gylden Benedict med hybenchutney og sprøde majsflager
98 kr.

Jordbærtærte med vaniljecreme og koldskålssorbet
69 kr.

Rødgrød med mandelmælk og havreknas
69 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.