Frokostrestaurant midt i Odense | Perfekte retter til deling i godt selskab

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN (januar & februar)

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

STALDEN er også åben til aften – se aftenkortet her

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. et glas husets vin (hvid, rosé eller rød)

Lille bræt, pr. person:  175 kr.
Stort bræt, pr. person:  225 kr.

Det svære valg

Krabbe med saltbagt selleri, æble, syltet glaskål og dildmayo
129 kr.

Carpaccio med syltede jordskokker, jordskokkecreme og Havgus
129 kr.

Løgsuppe med syltede perleløg, saltbagt skalotteløg, timian og ostebrød
98 kr.

Smørstegt paneret rødspættefilet med kapersmayonnaise, håndpillede rejer og urteslør
169 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
145 kr.

Røde Kristian med tomatmarmelade og knækbrød
88 kr.

Kakaomørdejskiks og mælkechokolademousse
65 kr.

Kage med citron og birkes, citrontimiansorbet, hvid chokoladecreme og marengsflager
65 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.