Frokostmenu i STALDEN – marts & april
Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille bræt, pr. person: 195 kr.
Stort bræt, pr. person: 255 kr.
Det svære valg
Urterimmet laks med syltet glaskål og peberrodscreme
169 kr.
3 stk. smørrebrød – tomatsild, kylling danois og svinekæbe
169 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.
Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.
Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.
Rørt kalvetatar med ostevaffel og syltet skalotteløg
179 kr. (Tilføj fritter og aioli: +55 kr.)
Dansk gårdost med solbærkompot og hjemmebagt knækbrød
98 kr.
Rabarbermacaron med teganache og rabarberkompot
88 kr.
Citronfromage med hvid chokoladecreme, kandiseret citron og kokostuile
98 kr.
Hjemmelavet sødt
25 kr.
Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.