Julefrokost | Kom ind og prøv vores lækre hjemmelavede julemad

Julefrokost i Odense 2019

Leder du efter et hyggeligt sted at afholde årets julefrokost på Fyn? Restaurant Oluf Bagers Gårds ligger i hjertet af Odense, og de historiske bygninger emmer af sjæl og atmosfære.

Her er rammerne sat om en festlig sammenkomst med fokus på samvær, god mad og god stemning. Netop maden er samlingspunktet, og julemad kan jo være mange ting … eller kan det?

Klassisk eller alternativ julemad?

Nogle holder fast i juletraditionerne, mens andre mener, at man godt kan prøve noget nyt engang imellem.

Vi er enige i begge synspunkter og tilbyder derfor både en helt klassisk julebuffet (min. 30 personer) med højtidens højhellige klassikere og en spændende 9-retters menu med smagen af jul på en anden måde.

Små og større julefrokoster

Den store julebuffet serverer vi for grupper på min. 30 personer, mens selv små grupper kan nyde vores 9-retters menu.

Derfor er Restaurant Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense et oplagt valg til julefrokosten i såvel mindre som små virksomheder, julefrokosten i foreningen og julefrokosten med familien, vennerne, naboerne, madklubben, strikkeklubben eller …

Fortsæt julefesten i Odenses natteliv

Vil I fortsætte festen efter middagen, ligger Odenses natteliv lige uden for døren, og her er det helt op til jer, hvad der skal ske.

Uanset hvilken menu I vælger til jeres julefrokost hos os, går I mætte herfra. Drikkevarerne til maden aftaler vi på forhånd.

Læs mere om julefrokost på Oluf Bagers Gård i Odense her.

Og kontakt os endelig for nærmere info.

Julefrokost på Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense

Læs mere og se menuerne her: