Restaurant Oluf Bagers Gård – en smuk spiseoplevelse i Odense

Mere social dining i STALDEN på Oluf Bagers Gård

Fra og med d. 1. maj 2019 åbner vi døren til STALDEN i det gule pakhus til en ny menu, som serveres både frokost og aften. Følg vores staldtip eller vælg selv et par retter til deling med dem, du holder af – fx inden turen går i teatret eller Odeon.

STALDEN på Oluf Bagers Gård ligger i det gule pakhus, som vender ud mod den nyligt indviede Oluf Bagers Plads midt i Odense. Her giver de rå bjælker og det rustikke stengulv en ekstrahyggelig og uformel atmosfære. Når vejret tillader det, kan I også vælge at nyde maden udenfor i solen.

Også i STALDEN har vi fokus på social dining. Vælg jeres favoritter fra kortet og del retterne ved bordet – I bestemmer selv, hvor mange retter der skal til. Vi anbefaler 2-3, og der er både ost og lidt sødt at slutte af med. Det sværeste bliver nok at vælge fra.

Et godt staldtip: Delikatesser på et bræt

Et besøg i STALDEN er oplagt, inden I fx skal i teatret eller til koncert i Odeon. For I kan sagtens nå et par retter, inden det er showtime. Til lige netop dette formål præsenterer vi desuden Oluf Bagers Staldtip: Delikatessebrættet med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør, hjemmebagt brød og et glas af husets vin.

Du kan spise i STALDEN både til frokost og aften, og du kan se menuen lige her.

På gensyn i STALDEN på Restaurant Oluf Bagers Gård

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense