Kom til Nytårstaffel i Odense – 2022
En gastronomisk og vinøs oplevelse i særklasse
– 5 retter og 7 vine
Torsdag d. 3. marts 2022 kl. 18.00 (ny dato)
Restaurant Oluf Bagers Gård i centrum af Odense
Velkommen til 2022! Vi tager hul på et nyt og forhåbentligt mindre udfordrende år med et rigtigt Nytårstaffel – fyldt med udsøgte råvarer, lækre specialiteter og delikate vine.
Det foregår i vores hyggelige restaurant i hjertet af Odense, hvor vi serverer en lækker 5-retters menu, som bliver ledsaget af intet mindre end 7 forskellige vine fra vores gode naboer hos Bichel Vine Odense.
De enkelte retter og de tilhørende vine bliver præsenteret i løbet af aftenen.
Menu & vine til nytårstaffel
Snack
Blinis – caviar – crème double
Champagne Brut Reserve, 1. Cru, Benard-Pitois
Forret #1
Østers – agurk – dild
2018 Chablis Fôrets, Premier Cru, Louis Michel
Forret #2
Duroc gris – løg – urter
2019 Pruno, Ribera del Duero
Hovedret
Krondyrfilet – jordskokke – kejserhat
2016 Château Queyron, Saint Emilion Grand Cru, Janouiex
2020 Il Piccolo, Montecarrubo, Peter Vinding-Diers, Sicilien
Ost
Trøffelost – surt – sødt
2019 Chardonnay Omaka, Saint Clair, Marlborough, New Zealand
Dessert
Æble – timian – te
Château Les Justices 2015, Sauternes

Tilmeld jer her
Betaling og bekræftelse
Pris pr. person: 975 kr.
Inkl. snacks, menu og vine
Udfyld formularen for at tilmelde jer. Vi sender herefter en bekræftelse på mail. Fordi denne e-mail sendes manuelt, kan der være lidt ventetid. Husk også at tjekke spam-mappen 🙂
Mailen indeholder betalingsoplysninger (MobilePay), og når vi har modtaget betalingen, er jeres tilmelding gennemført.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en perlende oplevelse
Nytårstaffel i trygge rammer
Vi sørger naturligvis for at overholde de retningslinjer, der måtte være i forhold til Covid-19, når vi skal afvikle arrangementet. Dette evt. kan indbefatte brug af mundbind og fremvisning af corona-pas.
Alle gæster bliver sat individuelt i det selskab, der er booket med. Dog maks. 8 personer pr. reservation/bord.
>> Du kan læse mere om vores retningslinjer og tiltag her
(opdateres løbende)