Nytårstaffel i Odense – 5 retter og 7 vine til kun 950 kr. >> Bestil her

Nytårstaffel 2021 med Bichel Vine

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i OdenseByd det nye år velkommen med en gastronomisk og vinøs oplevelse i særklasse – 5 retter og 7 vine

Fredag d. 29. januar 2021 kl. 18.00
Restaurant Oluf Bagers Gård i centrum af Odense

Vi tager hul på et nyt og forhåbentligt noget bedre år med et rigtigt Nytårstaffel – fyldt med udsøgte råvarer, lækre specialiteter og delikate vine.

Det foregår i vores hyggelige spisestue i hjertet af Odense, hvor vi serverer en lækker 5-retters menu, som bliver ledsaget af intet mindre end 7 forskellige vine.

Undervejs fortæller direktør for Bichel Vine, Lars Bo Henriksen, lidt om de serverede vine. Han er en levende fortæller med mere end 30 års erfaring fra vinbranchen.

Snacks, 5-retters menu, 7 forskellige vine

950 kr. pr. person (ekskl. gebyr)

OBS: Begrænset antal pladser
Maks. 8 personer pr. reservation/bord.
Bestilling og betaling foregår via DinnerBooking

Menu & vine til Nytårstaffel

Snack

Ægte caviar med vagtelæg samt puffede svær med surt og salt

Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien

Forret #1

Pocheret hummer, hummerbisque, fennikel og dild

2018 Hohes Eck Grüner Veltliner, Herbert Zillinger, Weinviertel, Østrig

Forret #2

Tatar af krondyrfilet med grønne druer, brændte løg og syrnet fløde

2019 Pinot Noir los Parientes, Francisco Baettig, Traiguen, Chile

Hovedret

Rosastegt kalvemørbrad, glaseret rosenkål, stegte kejserhatte og trøffelsauce

2018 Cairanne, Clos Romane, Côtes-du-Rhône
2015 Château Leroy-Beauval, Bordeaux Prestige

Ostetallerken

Tre forskellige oste med tilbehør

2018 Arbois Chardonnay En Paradis, Rijckaert, Jura

Dessert

Chokoladetærte smagt til med espresso, råsyltede bær og solbærsorbet

Ruby Reserva Portvin, Quinta do Infantado

Kom med til nytårstaffel 2021

950 kr. pr. person (ekskl. gebyr)

OBS: Begrænset antal pladser
Du kommer kun til at sidde ved bord med den/dem, du har booket sammen. Maks. 8 personer.
Bestilling og betaling foregår via DinnerBooking

Nytårstaffel i trygge rammer

Vi har tilpasset indretningen i restauranten og vores adfærd, så vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger.

Derfor kan du trygt besøge vores restaurant i hjertet af Odense og nyde den gastronomiske og vinøse oplevelse ved vores nytårstaffel.

>> Du kan læse mere om vores retningslinjer og tiltag her

Af hensyn til Covid-19 vil gæster blive placeret i selskab med den/dem, der har booket bord sammen. Dog maks. 8 personer pr. reservation/ bord.

Aftenen bliver afviklet som et almindeligt restaurantbesøg. Dem, der fortæller om menu og vine, vil stå et fast sted og bære mundbind/visir.

Som gæster skal I også bære mundbind, så snart I ankommer til restauranten, når I står op eller evt. går ud for at benytte toiletterne eller udearealet. Når I har sat jer, kan I tage jeres mundbind af.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Oluf Bagers Gård