Nytårstaffel 2021 med Bichel Vine
Byd det nye år velkommen med en gastronomisk og vinøs oplevelse i særklasse – 5 retter og 7 vine
Fredag d. 29. januar 2021 kl. 18.00
Restaurant Oluf Bagers Gård i centrum af Odense
Vi tager hul på et nyt og forhåbentligt noget bedre år med et rigtigt Nytårstaffel – fyldt med udsøgte råvarer, lækre specialiteter og delikate vine.
Det foregår i vores hyggelige spisestue i hjertet af Odense, hvor vi serverer en lækker 5-retters menu, som bliver ledsaget af intet mindre end 7 forskellige vine.
Undervejs fortæller direktør for Bichel Vine, Lars Bo Henriksen, lidt om de serverede vine. Han er en levende fortæller med mere end 30 års erfaring fra vinbranchen.
Menu & vine til Nytårstaffel
Snack
Ægte caviar med vagtelæg samt puffede svær med surt og salt
Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien
Forret #1
Pocheret hummer, hummerbisque, fennikel og dild
2018 Hohes Eck Grüner Veltliner, Herbert Zillinger, Weinviertel, Østrig
Forret #2
Tatar af krondyrfilet med grønne druer, brændte løg og syrnet fløde
2019 Pinot Noir los Parientes, Francisco Baettig, Traiguen, Chile
Hovedret
Rosastegt kalvemørbrad, glaseret rosenkål, stegte kejserhatte og trøffelsauce
2018 Cairanne, Clos Romane, Côtes-du-Rhône
2015 Château Leroy-Beauval, Bordeaux Prestige
Ostetallerken
Tre forskellige oste med tilbehør
2018 Arbois Chardonnay En Paradis, Rijckaert, Jura
Dessert
Chokoladetærte smagt til med espresso, råsyltede bær og solbærsorbet
Ruby Reserva Portvin, Quinta do Infantado
Nytårstaffel i trygge rammer
Vi har tilpasset indretningen i restauranten og vores adfærd, så vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger.
Derfor kan du trygt besøge vores restaurant i hjertet af Odense og nyde den gastronomiske og vinøse oplevelse ved vores nytårstaffel.
Af hensyn til Covid-19 vil gæster blive placeret i selskab med den/dem, der har booket bord sammen. Dog maks. 8 personer pr. reservation/ bord.
Aftenen bliver afviklet som et almindeligt restaurantbesøg. Dem, der fortæller om menu og vine, vil stå et fast sted og bære mundbind/visir.
Som gæster skal I også bære mundbind, så snart I ankommer til restauranten, når I står op eller evt. går ud for at benytte toiletterne eller udearealet. Når I har sat jer, kan I tage jeres mundbind af.
Vi glæder os til at byde jer velkommen