JOB: Friske og smilende medhjælpere til hyggelig restaurant i Odense C
Medhjælpere søges til hyggelig restaurant i Odense

Medhjælpere søges til restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

Opslået: Marts 2024
Vi søger et par friske og smilende medhjælpere til vores hyggelige restaurant i hjertet af Odense.

På Oluf Bagers Gård bliver du en del af et godt, professionelt team, som hver dag forkæler vores glade gæster med lækker mad og højt humør.

Du kan enten indgå i vores tjenerteam som medhjælper i restauranten – eller som opvasker/køkkenmedhjælper.

 

Tjenerafløser (min. 18 år)

Det er en klar fordel – både for dig og os – hvis du har erfaring fra en lignende stilling. Men det er ikke et krav – vi skal nok lære dig godt op. Det vigtigste er, at du kan lide at servicere og skabe gode oplevelser – og at du er nysgerrig på mad og vin.

Vi kører et fast social dining-koncept til aften, a la carte til frokost og små og store selskaber i vores hyggelige og historiske rammer.

Opvasker/køkkenmedhjælper (15-17 år)

Har du indimellem taget opvasken derhjemme og måske endda hjulpet lidt til i køkkenet, er det bestemt et plus. Vi forventer dog ikke, at du har brancheerfaring. Den får du her hos os. Det vigtigste er, at du er positiv og klar på at tage fat.

For begge stillinger gælder det, at timeantallet vil variere efter sæson, og du kommer primært til at arbejde aftener og weekender.

 

Sådan ansøger du

Fortæl lidt om dig selv i en kort ansøgning – hvor det tydeligt fremgår, hvilken en af stillingerne, du søger. Kom forbi restauranten med din ansøgning – eller send den til daglig leder Michael Pedersen på michael@olufbagersgaard.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og måske byde dig velkommen om bord.

 

Oluf Bagers Gård


Oluf Bagers Gård er drevet af Hindsgavl Slot, som formelt bliver din arbejdsgiver. Hindsgavl Slot er en rummelig og mangfoldig virksomhed med ordentlige vilkår, der følger overenskomsten mellem Horesta og 3F.

Restaurant Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense