Næste måneds menuer – Oluf Bagers Gård

Menuer for juli og august

Snart tager vi hul på nye menuer i restauranten. Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i juli og august.

JULI OG AUGUST 2022

AFTENMENU

Juli og august

MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuterie
Røget makrel – ærter – rygeost
Krabbe – vaffel – yuzu
Tatar – sylt – sennepsmayo – kartoffelchips

Spareribs – stegt kål – mandler – hyben
Oksemørbrad – bearnaisecreme – svampe

Midsommerost – valnødder – rabarber
Jordbær – kærnemælk – kammerjunker
Sommerbær – sabayonne – havre

 

Mandag – torsdag (minus helligdage):
500 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin

Fredag & lørdag (plus helligdage):
750 KR. inkl. velkomstdrink og drikkelse ad libitum*

Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

FROKOSTMENU

Juli og august

MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195  /  255 kr. pr. person

Cremet krabbesalat på spinatvaffel
149 kr.

Rørt oksetatar med cornichoner, råsyltede skalotteløg, sennepsmayo og sprøde kartoffelchips
159 kr. (med pommesfritter: +55 kr.)

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Vesterhavsost og sprøde croutoner samt brød og smør
145 kr.

Salat nicoise med grillet tun, edamamebønner, kapers, oliven og et kogt æg samt brød og smør
169 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.

Avokado med håndpillede rejer, smørstegt rugbrød og aioli
149 kr.

Midsommerost med syltede valnødder og rabarberkompot
98 kr.

Panna cotta på kærnemælk med jordbær og hjemmebagte kammerjunker
79 kr.

Sommerbær med sabayonne og sprød havrecrumble
79 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

TAKEAWAY

Juli og august

FREDAG & LØRDAG
afhentning
kl. 16.00-17.30

5-RETTERS TAKEAWAY-MENU

Cremet krabbesalat på spinatvaffel

Rørt tatar med cornichoner, råsyltede skalotteløg, sennepsmayo og sprøde kartoffelchips

Oksemørbrad med stegte svampe, ristede nye kartofler og bearnaisecreme

Midsommerost med syltede valnødder og rabarberkompot

Panna cotta på kærnemælk med jordbær og hjemmelavede kammerjunker

295 KR. pr. person
(min. 2 personer)