JULI OG AUGUST 2024
Gældende fra og med mandag d. 1. juli
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
9-RETTERS AFTENMENU
Juli og august
MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30
MENUEN
Charcuterie
Makrel – ærter – løg
Vaffel – spinat – sortfodsskinke
Sprød risotto – sardin – Vesterhavsost
Kuller – radiser – nye kartofler
Grillet flapmeat – majs – bearnaise
Midsommerost – tomat – sesamkiks
Oluf Bagers Gårds jordbærtærte
Chokolade – hindbær – kræmmerhus
Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin
Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 22.00*
Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.
5-RETTERS TAKEAWAY
Juli og august
FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
MENUEN
Hjemmebagt brød
Hjemmerøget makrel med ærtecreme, friske ærter, ærteskud og skalotteløg
Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli
Paneret smørstegt kuller med lun kartoffelsalat af nye kartofler og radiser vendt i sennepsvinaigrette
Midsommerost med tomatmarmalade og sesamkiks
Oluf Bagers Gårds hjemmelavede jordbærtærte med vaniljecreme og hyldeblomst
325 KR. pr. person
(min. 2 personer)
FROKOSTMENU
Juli og august
MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person
–
2-retters frokosttilbud
Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli
Flapmeat med stegte majs, pommes frites og bearnaise
350 kr.
–
Andre frokostretter
Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
Klassisk rørt oksetatar med cornichoner, skalotteløg og kapers
225 kr. (tilføj fritter: +55 kr.)
3 stk. smørrebrød – smørstegt fiskefilet, nye kartofler med Hr. Nielsen-skinke, oksetatar
189 kr.
Porretærte med urtesalat vendt i vinaigrette og aioli
169 kr. (tilføj sortfodsskinke: +45 kr.)
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salade Nicoise med grillet tun, æg, grønne bønner og oliven samt brød og smør
189 kr.
Flapmeat med stegte majs, pommes frites og bearnaisesauce
295 kr.
Midsommerost med tomatmarmadade og sesamkiks
98 kr.
Oluf Bagers Gårds hjemmelavede jordbærtærte med vaniljecreme og hyldeblomst
95 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.