Næste måneders menuer – Oluf Bagers Gård

Menuer for juli og august

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i juli og august.

Aftenmenuen i Spisestuen

MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuteri

Ærter – skinke – skalotteløg

Laks – fennikel – rug – kapers

Havkat – blomkål – nødder – blanquette

Unghane – majroer – urter

Flapmeat – hvidløg – sommerkål

Gylden Benedict – hyben – majsflager

Jordbærtærte – koldskål – vanilje

Rødgrød – mandelmælk – havre

 

Mandag – torsdag:
425 KR. inkl. 2 glas vin

Fredag & lørdag:
675 KR. inkl. drikkelse ad libitum*

Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. velkomst, kaffe/te, avec og drinks m.m.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

FROKOSTMENUEN I STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00

Nyd din mad på terrassen på Oluf Bagers Gård i Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Kold ærtesuppe med lufttørret skinke, ærter og syltede skalotteløg
139 kr.

Letrøget lakserilette med fennikelsalat og sprød rug
149 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.

Steaksalat med syltede rødløg, grønne asparges, oliven og høost
149 kr.

Rejemad med syltede asparges på smørristet rugbrød
149 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer, rugbrød og urtesalat
179 kr.

Smørpocheret unghanebryst med majroer, hønsesky og sprødt kyllingeskind 225 kr.

Gylden Benedict med hybenchutney og sprøde majsflager
98 kr.

Jordbærtærte med vaniljecreme og koldskålssorbet
69 kr.

Rødgrød med mandelmælk og havreknas
69 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Aftenmenuen i STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 17.00-21.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Kold ærtesuppe med lufttørret skinke, ærter og syltede skalotteløg
139 kr.

Letrøget lakserilette med fennikelsalat og sprød rug
149 kr.

Rejemad med syltede asparges på smørristet rugbrød
149 kr.

Steaksalat med syltede rødløg, grønne asparges, oliven og høost
149 kr.

Smørpocheret unghanebryst med majroer, hønsesky og sprødt kyllingeskind 225 kr.

Gylden Benedict med hybenchutney og sprøde majsflager
98 kr.

Jordbærtærte med vaniljecreme og koldskålssorbet
69 kr.

Rødgrød med mandelmælk og havreknas
69 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.