Menuer september & oktober – Oluf Bagers Gård

Menuer for september og oktober

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i september og oktober.

FROKOSTMENUEN I STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 12:00-15:00

Nyd din mad på terrassen på Oluf Bagers Gård i Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Det svære valg

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, sprøde croutoner, Vesterhavsost, brød og smør  /  119 kr.

Grillet tun med sesam og avocadocreme  /  129 kr.

Lufttørret skinke på ristet brioche med trøffelmayo og langtidsbagte tomater  /  129 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)  /  145 kr.

Dampet lyssej med cremet blomkål og brunet smør  /  195 kr.

Rørt gedeost med syltet pære og knækbrød  /  98 kr.

Nøddetærte med karamel og creme anglaise  /  65 kr.

Hindbærmazarin med ferskensorbet og krystalliseret hvid chokolade  /  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 17:00-21:00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Det svære valg

Grillet tun med sesam og avocadocreme  /  129 kr.

Lufttørret skinke på ristet brioche med trøffelmayo og langtidsbagte tomater  /  129 kr.

Dampet lyssej med cremet blomkål og brunet smør  /  195 kr.

Langtidsstegt oksefilet med ristede svampe og bearnaise  /  235 kr.

Rørt gedeost med syltet pære og knækbrød  /  98 kr.

Nøddetærte med karamel og creme anglaise  /  65 kr.

Hindbærmazarin med ferskensorbet og krystalliseret hvid chokolade  /  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i Spisestuen

MANDAG – LØRDAG
kl. 17:30-21:00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuteri
Lufttørret skinke – brioche – trøffel
Tun – avocado – sesam

Lyssej – blomkål – brunet smør
Oksefilet – svampe – bearnaise
Selleri – pancetta  – urteolie

Ostecreme – pære – knækbrød
Nødder – karamel – vanilje
Marcipan – hindbær – fersken

Mandag – torsdag:
395 KR. inkl. 2 glas vin

Fredag & lørdag:
650 KR. inkl. drikkelse ad libitum

Der kan bookes bord i tidsrummet 17:30-20:30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21:00.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense