Menuer juli & august – Oluf Bagers Gård

Menuer for juli & august

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i juli og august.

FROKOSTMENUEN I STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 12:00-15:00

Nyd din mad på terrassen på Oluf Bagers Gård i Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Det svære valg

Rimmet laks med syltet spidskål, peberrodsfløde og urter  /  129 kr.

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, sprøde croutoner, Vesterhavsost, brød og smør  /  119 kr.

Rillette af røget unghane rørt med cremefraiche, sennep og løg, stegte padron-pebre og syltede tomater  /  129 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)  /  145 kr.

Smørstegt torskefilet med spinat-beurre blanc og rysteribs  /  195 kr.

Comté, 36 mdr., med ferskenkompot og sprød hvede  /  98 kr.

Sprød marengs med syltede sommerbær og citroncreme  /  65 kr.

Klassisk koldskål med hjemmelavet crumble og syltede rabarber  /  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 17:00-21:00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Det svære valg

Rimmet laks med syltet spidskål, peberrodsfløde og urter  /  129 kr.

Rillette af røget unghane rørt med cremefraiche, sennep og løg, stegte padron-pebre og syltede tomater  /  129 kr.

Smørstegt torskefilet med spinat-beurre blanc og rysteribs  /  195 kr.

BBQ-marineret flapmeat med smørstegte majs og skalotteløg  /  235 kr.

Comté, 36 mdr., med ferskenkompot og sprød hvede  /  98 kr.

Sprød marengs med syltede sommerbær og citroncreme  /  65 kr.

Klassisk koldskål med hjemmelavet crumble og syltede rabarber  /  65 kr.

Aftenmenuen i Spisestuen

MANDAG – LØRDAG
kl. 17:30-21:00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuteri
Rimmet laks – peberrod – spidskål
Røget unghane – padron-peber – tomat

Flap meat – BBQ – majs – skalotteløg
Torsk – ribs – spinat
Perlehøne – estragon – ærter

Comté – fersken – hvede
Marengs – sommerbær – citron
Koldskål – crumble – rabarber

Mandag – torsdag:
375 KR. inkl. 2 glas vin

Fredag & lørdag:
625 KR. inkl. drikkelse ad libitum

Der kan bookes bord i tidsrummet 17:30-20:30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21:00.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense