Næste måneds menuer – Oluf Bagers Gård

Menuer for november og december

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i de kommende måneder.

NOVEMBER OG DECEMBER

Aftenmenuen i Spisestuen

November og december

MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuterie
Krondyr – druer – syrnet fløde
Hummerbisque – fennikel – dild

Sprængt and – rødbede – honning
Kuller – blomkål – sennepskorn
Svineskank – selleri – høost

Epouisses – figen – brioche
“Kiksekage” – portvin – kirsebær – vanilje
Passionsfrugt – marengs – hasselnød

 

Mandag – torsdag:
425 KR. inkl. 2 glas vin

Fredag & lørdag:
675 KR. inkl. drikkelse ad libitum*

Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. velkomst, kaffe/te, avec og drinks m.m.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

FROKOSTMENUEN I STALDEN

November og december

MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00

Nyd din mad på terrassen på Oluf Bagers Gård i Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.

Rejemad med syltede løg på smørristet rugbrød
149 kr.

Cremet hummerbisque med syltet fennikel, dild og mousserende vin
149 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer, rugbrød og urtesalat
179 kr.

Æggekage med bacon, tomat, hjemmesyltede rødbeder og grov sennep
169 kr. pr. person (ad libitum)

Sprængt andebryst med honningglaserede rødbeder og andeglace
225 kr.

Époisses (ost) med bagte figner og brioche
98 kr.

Olufs kiksekage med portvinssyltede kirsebær og vaniljeis
69 kr.

Fromage af passionsfrugt med marengskys og ristede hasselnødder
69 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Aftenmenuen i STALDEN

November og december

MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00

9-RETTERS MENU

Pga. stor efterspørgsel, serverer vi også vores 9-retters menu i STALDEN i november og december

Charcuterie
Krondyr – druer – syrnet fløde
Hummerbisque – fennikel – dild

Sprængt and – rødbede – honning
Kuller – blomkål – sennepskorn
Svineskank – selleri – høost

Epouisses – figen – brioche
“Kiksekage” – portvin – kirsebær – vanilje
Passionsfrugt – marengs – hasselnød

 

Mandag – torsdag:
425 KR. inkl. 2 glas vin

Fredag & lørdag:
675 KR. inkl. drikkelse ad libitum*

Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. velkomst, kaffe/te, avec og drinks m.m.