JULI OG AUGUST 2022
AFTENMENU
Juli og august
MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00
9-RETTERS MENU
Charcuterie
Røget makrel – ærter – rygeost
Krabbe – vaffel – yuzu
Tatar – sylt – sennepsmayo – kartoffelchips
–
Spareribs – stegt kål – mandler – hyben
Oksemørbrad – bearnaisecreme – svampe
–
Midsommerost – valnødder – rabarber
Jordbær – kærnemælk – kammerjunker
Sommerbær – sabayonne – havre
Mandag – torsdag (minus helligdage):
500 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin
Fredag & lørdag (plus helligdage):
750 KR. inkl. velkomstdrink og drikkelse ad libitum*
Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

FROKOSTMENU
Juli og august
MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195 / 255 kr. pr. person
–
Cremet krabbesalat på spinatvaffel
149 kr.
Rørt oksetatar med cornichoner, råsyltede skalotteløg, sennepsmayo og sprøde kartoffelchips
159 kr. (med pommesfritter: +55 kr.)
Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Vesterhavsost og sprøde croutoner samt brød og smør
145 kr.
Salat nicoise med grillet tun, edamamebønner, kapers, oliven og et kogt æg samt brød og smør
169 kr.
Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
149 kr.
Avokado med håndpillede rejer, smørstegt rugbrød og aioli
149 kr.
Midsommerost med syltede valnødder og rabarberkompot
98 kr.
Panna cotta på kærnemælk med jordbær og hjemmebagte kammerjunker
79 kr.
Sommerbær med sabayonne og sprød havrecrumble
79 kr.
Hjemmelavet sødt
25 kr.
TAKEAWAY
Juli og august
FREDAG & LØRDAG
afhentning
kl. 16.00-17.30
5-RETTERS TAKEAWAY-MENU
Cremet krabbesalat på spinatvaffel
Rørt tatar med cornichoner, råsyltede skalotteløg, sennepsmayo og sprøde kartoffelchips
Oksemørbrad med stegte svampe, ristede nye kartofler og bearnaisecreme
Midsommerost med syltede valnødder og rabarberkompot
Panna cotta på kærnemælk med jordbær og hjemmelavede kammerjunker