Menu marts/april – Oluf Bagers Gård

Menu for marts & april

Snart tager vi hul på en ny menu. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i marts og april.

Frokostmenuen

De klassiske

Skinke – ærter – asparges – gulerod  /  50 kroner
Okse – peberrod – agurk – persille  /  50 kroner
Æg – rejer – tomat – rogn  /  50 kroner

De moderne

Kylling – rødløg – aioli – havgus  /  50 kroner
Lyssej – kapers – dild – kartoffel  /  50 kroner
Gris – spidskål – sennep – bacon  /  50 kroner
Ramsløgspølse – persille – svampe – løg  /  50 kroner
Bønne – tomat – rucola – kikærte  /  50 kroner
Den Hvide Dame – rabarber – hasselnød  /  50 kroner

(3 stk. efter kokkens valg  /  120 kroner)

De lune

Smørstegt spætte – kapers – rejer – citron  /  145 kroner
Croissant – høns – bacon – agurk  /  125 kroner

Det søde

Hjemmelavet sødt  /  25 kroner

Aftenmenuen

(MANDAG – TORSDAG)

9 RETTERS MENU

375 KRONER
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9 RETTERS MENU

625 KRONER
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.00, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuterie
Blinis – rogn – cremefraiche
“Tacoskal” – kylling – havgus

Fish’n’chips
Gris – glace – spidskål
Svampe – rucola – salami

Den Hvide Dame – rabarber – rugbrød
Vanilje – ananas – hvid chokolade
“Mælkesnitte”