Menuer november og december – Oluf Bagers Gård

Menuer for november og december

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i november og december.

FROKOSTMENUEN I STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 12:00-15:00

Nyd din mad på terrassen på Oluf Bagers Gård i Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Det svære valg

Cremet blomkålssuppe med bacon, kapers og purløgsolie
129 kr.

Torsketerrine med vagtelæg, sennepscreme og råsyltet rødbede
129 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (3 stk.)
145 kr.
Og vi skænker hjertens gerne en bette snaps til 

Sildetallerken med 2 slags sild, karrycreme, kapers og løg
145 kr.
Og vi skænker hjertens gerne en bette snaps til 

Andeconfit med bagt selleri, syltet rødkål og andesky
195 kr.
OBS: Start evt. med en forret,
for anden tager 25 min. 

Brie de Meaux med oliven og knækbrød
98 kr.

Citrontærte med brændt marengs og vaniljesyltede brombær
65 kr.

Chokolademousse med hasselnøddekrokant og appelsin
65 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Aftenmenuen i STALDEN

MANDAG – LØRDAG
kl. 17:00-21:00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
175  /  225 kr. pr. person

Det svære valg

Cremet blomkålssuppe med bacon, kapers og purløgsolie
129 kr.

Torsketerrine med vagtelæg, sennepscreme og råsyltet rødbede
129 kr.

Andeconfit med bagt selleri, syltet rødkål og andesky
195 kr.
OBS: Start evt. med en forret,
for anden tager 25 min.

Braiseret svinebryst med grillede løg, grønkål og æbleglace
195 kr.

Brie de Meaux med oliven og knækbrød
98 kr.

Chokolademousse med hasselnøddekrokant og appelsin
65 kr.

Citrontærte med brændt marengs og vaniljesyltede brombær
65 kr.

Hjemmelavet sødt
25 kr.

Aftenmenuen i Spisestuen

MANDAG – LØRDAG
kl. 17:30-21:00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuteri
Torsk – vagtelæg – sennep – rødbede
Blomkål – bacon – kapers – purløg

Hummer – toast – hvidløg – citron
And – rødkål – selleri – trøffel
Svinebryst – grønkål  – løg – æble

Brie de Meaux – oliven – knækbrød
Mørk chokolade – appelsin – hasselnød
Citron – marengs – vanilje

Mandag – torsdag:
395 KR. inkl. 2 glas vin

Fredag & lørdag:
650 KR. inkl. drikkelse ad libitum*

Der kan bookes bord i tidsrummet 17:30-20:30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21:00.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. velkomst, kaffe/te, avec og drinks m.m.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense