NOVEMBER OG DECEMBER 2023
Gældende fra og med onsdag d. 1. november
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
9-RETTERS AFTENMENU
November og december
MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30
MENUEN
Charcuterie
Grillet laks – æble – sesam
Hummer – fennikel – dild
Sprød unghane – tomat – friskost
Tartelet – and – svampe
Fynbo-gris – sprøde svær – palmekål
Juleost – syltede valnødder – knækbrød
Churros – vaniljeis – kanel
Chokolade – kirsebær – portvin
Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin
Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00*
Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.
JULEBORDET (AFTEN)
FREDAG-LØRDAG
fra kl. 17.30
Min. 10 personer
Oluf Bagers Gårds store julebord
Julebordet bliver serveret ad tre omgange med mange af de klassiske retter, vi forbinder med julen.
FØRSTE SERVERING
To slags sild: Hvide Christiansø-sild og hjemmelavede karrysild
Hjemmepanerede rødspættefileter med grov remoulade og citron
Koldrøget laks med æggestand og syltet fennikel i dild
Rillettes af fynbogris med syrlig æblekompot og sennepskorn
Smilende æg og håndpillede rejer
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør
ANDEN SERVERING
Tarteletter med høns i asparges og sprød tarteletskal
Små lune frikadeller med klassisk rødkål
Flæskesteg med brunede kartofler
Sprængt andebryst med æbler og svesker
Krydret medisterpølse med grønlangkål
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør
TREDJE SERVERING
Juleost med syltede valnødder, hjemmesyltede oliven og smørstegt brød
Risalamande med kirsebærsauce
550 kr. pr. person (min. 10 personer)
Læs mere her
FROKOSTMENU
November og december
MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195 / 255 kr. pr. person
–
Andre frokostretter
Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Havgus og sprøde croutoner samt brød og smør
169 kr.
Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.
3 stk. smørrebrød – Efter kokkens valg
189 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.
Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.
Juleost med syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød
98 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.
JULEBORDET (FROKOST)
LØRDAGE kl. 12.00-16.00
Min. 2 personer
Oluf Bagers Gårds store julebord
Julebordet bliver serveret ad tre omgange med mange af de klassiske retter, vi forbinder med julen.
FØRSTE SERVERING
To slags sild: Hvide Christiansø-sild og hjemmelavede karrysild
Hjemmepanerede rødspættefileter med grov remoulade og citron
Koldrøget laks med æggestand og syltet fennikel i dild
Rillettes af fynbogris med syrlig æblekompot og sennepskorn
Smilende æg og håndpillede rejer
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør
ANDEN SERVERING
Tarteletter med høns i asparges og sprød tarteletskal
Små lune frikadeller med klassisk rødkål
Flæskesteg med brunede kartofler
Sprængt andebryst med æbler og svesker
Krydret medisterpølse med grønlangkål
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør
TREDJE SERVERING
Juleost med syltede valnødder, hjemmesyltede oliven og smørstegt brød
Risalamande med kirsebærsauce
450 kr. pr. person (min. 2 personer)
Læs mere her
5-RETTERS TAKEAWAY
November og december
FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
MENUEN
Hjemmebagt brød
Grillet laks med æblesalat og ristet sesam
Sprød kroket af unghane med tomatcreme på friskost
Mørbrad af Fynbogris med sprøde svær, smørsauteret palmekål, små kartofler og sauce
Juleost med syltede velnødder og hjemmebagt knækbrød
Gateau Marcel med portvinssyltede kirsebær