Næste måneds menuer — Oluf Bagers Gård

Menuer for juli og august

Snart tager vi hul på nye menuer i restauranten. Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i juli og august.

JULI OG AUGUST 2023

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

AFTENMENU

Juli og august (fra og med mandag d. 3. juli)

MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuterie
Rødspætte – spinat – skalotteløg
Ærter – vadehavsrejer – sprød rug
Oksetatar – æggeblomme – Havgus – cornichoner

Kyllingepølse – tomatchutney – sprøde løg – syltet agurk
Grillet kalvetyksteg – ramsløg – nye løg – bearnaisecreme

Midsommerost – rabarberkompot – hjemmelavet knækbrød
Koldskål – kammerjunker – hindbær
Oluf Bagers rød grød med fløde

 

Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin

Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink og drikkelse ad libitum*

Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

OBS: I november og december holder vi åbent til kl. 24.00 fredag og lørdag med mulighed for køb af drinks, når vinbuffeten lukker kl. 22.00

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

FROKOSTMENU

Juli og august (fra og med mandag d. 3. juli)

MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00

Nyd din mad på terrassen på Oluf Bagers Gård i Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195  /  255 kr. pr. person

Ceviche med rødspætte, babyspinat, skalotteløg og karse
179 kr.

Kold ærtesuppe med vadehavsrejer, cremefraiche og sprød rug
169 kr.

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Havgus og sprøde croutoner samt brød og smør
169 kr.

Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.

3 stk. smørrebrød – ceviche, kyllingpølse, oksetatar
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.

Rørt oksetatar med confiteret æggeblomme, sprød Havgus og cornichoner
Lille / stor: 165 / 225 kr.
(tilføj fritter og aioli: +55 kr.)

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.

Midsommerost med rabarberkompot og hjemmelavede knækbrød
98 kr.

Hjemmelavet koldskål med kammerjunker og hindbær
88 kr.

Oluf Bagers rød grød med fløde i vandbakkelse
88 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

TAKEAWAY

Juli og august (fra og med fredag d. 7. juli)

FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

5-RETTERS TAKEAWAY-MENU

Kold ærtesuppe med vadehavsrejer, cremefraiche, og sprød rug

Rørt oksetatar med confiteret æggeblomme, sprød Havgus og cornichoner

Grillet kalvetyksteg i ramsløgs marinede med grillede nye løg, bearnaisecreme og små kartofler

Midsommerost med rabarberkompot og hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet koldskål med kammerjunker og hindbær

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)