Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for juli og august 2024

Vi skifter menukort hver anden måned.

Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i juli og august.

JULI OG AUGUST 2024

Gældende fra og med mandag d. 1. juli

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

Juli og august

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Charcuterie
Makrel – ærter – løg
Vaffel – spinat – sortfodsskinke
Sprød risotto – sardin – Vesterhavsost

Kuller – radiser – nye kartofler
Grillet flapmeat – majs – bearnaise

Midsommerost – tomat – sesamkiks
Oluf Bagers Gårds jordbærtærte
Chokolade – hindbær – kræmmerhus

Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin

Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 22.00*

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

5-RETTERS TAKEAWAY

Juli og august

FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Hjemmerøget makrel med ærtecreme, friske ærter, ærteskud og skalotteløg

Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli

Paneret smørstegt kuller med lun kartoffelsalat af nye kartofler og radiser vendt i sennepsvinaigrette

Midsommerost med tomatmarmalade og sesamkiks

Oluf Bagers Gårds hjemmelavede jordbærtærte med vaniljecreme og hyldeblomst

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

FROKOSTMENU

Juli og august

MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person

2-retters frokosttilbud

Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli
Flapmeat med stegte majs, pommes frites og bearnaise
350 kr.

Andre frokostretter

Spinatvaffel med sortfodsskinke, Vesterhavsost og aioli
179 kr.

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

Klassisk rørt oksetatar med cornichoner, skalotteløg og kapers
225 kr. (tilføj fritter: +55 kr.)

3 stk. smørrebrød – smørstegt fiskefilet, nye kartofler med Hr. Nielsen-skinke, oksetatar
189 kr.

Porretærte med urtesalat vendt i vinaigrette og aioli
169 kr. (tilføj sortfodsskinke: +45 kr.)

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Salade Nicoise med grillet tun, æg, grønne bønner og oliven samt brød og smør
189 kr.

Flapmeat med stegte majs, pommes frites og bearnaisesauce
295 kr.

Midsommerost med tomatmarmadade og sesamkiks
98 kr.

Oluf Bagers Gårds hjemmelavede jordbærtærte med vaniljecreme og hyldeblomst
95 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.