Menuer januar & februar – Oluf Bagers Gård

Menuer for januar & februar

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i januar og februar.

FROKOSTMENUEN I STALDEN

(MANDAG – LØRDAG KL. 12:00-15:00)

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Jordskokkesuppe med bacon, syltede jordskokker og urteolie  /  100 kr.

Foie gras-terrine med kompot og hjemmebagt brioche  / 100 kr.

Cæsarsalat med kylling, ansjoscreme og sprød Havgus
/ 100 kr.

Koldrøget laks med flødeostecreme, wasabi og tangsalat  /  100 kr.

Smørstegt kuller med brunet smør, sprøde kapers og persille
/  175 kr.

Rødvinsbraiseret unghane med ristede svampe og grillede løg  /  175 kr.

Ostebræt med sødt og sprødt   /  100 kr.

Chokoladetærte med saltkaramel og solbærsorbet  /  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i Spisestuen

(MANDAG – TORSDAG KL. 17:30-21:00)

9-RETTERS MENU

375 KR.
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG KL. 17:30-21:00)

9-RETTERS MENU

625 KR.
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuteri
Koldrøget laks – wasabi – flødeost
Jordskokker – bacon – urter

Unghane – rødvin – svampe – løg
Lyssej – soya – brunet smør – rødbede
Kalvebryst – porre – persille – peberrod

Den Hvide Dame – æble – sesam
Chokolade – karamel – solbær
“Øllebrød” – vanilje – blomme


Aftenmenuen i STALDEN

(MANDAG – LØRDAG KL. 17:00-21:00)

Oluf Bagers staldtip

Perfekt til et hurtigt måltid, inden I skal i teatret eller Odeon

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.

Rødvinsbraiseret unghane med ristede svampe og grillede løg  /  175 kr.