Menu maj-juni – Oluf Bagers Gård

Menu for maj & juni

Snart tager vi hul på en ny menu. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i maj og juni.

STALDMENUEN

(FROKOST & AFTEN, MANDAG – LØRDAG)

Oluf Bagers staldtip

Perfekt til et hurtigt måltid, inden I skal i teatret eller Odeon

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Røgede pil selv-rejer med grillet citron, hjemmebagt brød og aioli  / 100 kr.

Foie gras-terrine med kompot og hjemmebagt brioche
/ 100 kr.

Marinerede hvide asparges med koldrøget laks og kærnemælksvinaigrette  /  100 kr.

Cæsarsalat med kylling, ansjoscreme og sprød havgus  / 100 kr.

Smørstegt kuller med brunet smør, sprøde kapers og persille
/  195 kr.

Gourmethotdog med maltbrød, sennepscreme, syltet spidskål og sprøde løg  / 100 kr.

Løgtærte med urtesalat, soyareduktion og sesamkiks  /  100 kr.

Arla Unika-oste med syltede nødder, oliven og hjemmelavet knækbrød  /  100 kr.

Ymerfromage med bagte rabarber og sprød crumble  /  75 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i Restauranten

(MANDAG – TORSDAG)

9 RETTERS MENU

375 KR.
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9 RETTERS MENU

625 KR.
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuterie
Tun – avocado – soya – sesam
Hvide asparges – dild – kærnemælk – rejer

Pølse – æble – sennep – malt
Kalv – asparges – blomkål
Kulmule – ærter – brunet smør

Unika Kry – hyben – brioche
Rabarber – ymer – crumble
“Drømmekage”