JULI OG AUGUST 2023
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
AFTENMENU
Juli og august (fra og med mandag d. 3. juli)
MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00
9-RETTERS MENU
Charcuterie
Rødspætte – spinat – skalotteløg
Ærter – vadehavsrejer – sprød rug
Oksetatar – æggeblomme – Havgus – cornichoner
Kyllingepølse – tomatchutney – sprøde løg – syltet agurk
Grillet kalvetyksteg – ramsløg – nye løg – bearnaisecreme
Midsommerost – rabarberkompot – hjemmelavet knækbrød
Koldskål – kammerjunker – hindbær
Oluf Bagers rød grød med fløde
Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin
Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink og drikkelse ad libitum*
Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.
OBS: I november og december holder vi åbent til kl. 24.00 fredag og lørdag med mulighed for køb af drinks, når vinbuffeten lukker kl. 22.00
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

FROKOSTMENU
Juli og august (fra og med mandag d. 3. juli)
MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195 / 255 kr. pr. person
–
Ceviche med rødspætte, babyspinat, skalotteløg og karse
179 kr.
Kold ærtesuppe med vadehavsrejer, cremefraiche og sprød rug
169 kr.
Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Havgus og sprøde croutoner samt brød og smør
169 kr.
Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.
3 stk. smørrebrød – ceviche, kyllingpølse, oksetatar
189 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.
Rørt oksetatar med confiteret æggeblomme, sprød Havgus og cornichoner
Lille / stor: 165 / 225 kr.
(tilføj fritter og aioli: +55 kr.)
Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.
Midsommerost med rabarberkompot og hjemmelavede knækbrød
98 kr.
Hjemmelavet koldskål med kammerjunker og hindbær
88 kr.
Oluf Bagers rød grød med fløde i vandbakkelse
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.
TAKEAWAY
Juli og august (fra og med fredag d. 7. juli)
FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
5-RETTERS TAKEAWAY-MENU
Kold ærtesuppe med vadehavsrejer, cremefraiche, og sprød rug
Rørt oksetatar med confiteret æggeblomme, sprød Havgus og cornichoner
Grillet kalvetyksteg i ramsløgs marinede med grillede nye løg, bearnaisecreme og små kartofler
Midsommerost med rabarberkompot og hjemmelavet knækbrød
Hjemmelavet koldskål med kammerjunker og hindbær