Menu Jan/Feb – Oluf Bagers Gård

Menu maj/juni

Har du planer om at besøge os i starten af det nye år, så kan du her se menuerne for januar og februar.

Frokostmenuen

De klassiske

Hønsesalat – agurk – bacon / 50 kroner
Frikadelle – sennep – kartoffel / 50 kroner
Makrel – tomat – purløg / 50 kroner

De moderne

Okseinderlår – løg – estragon / 50 kroner
Laks – glaskål – peberrod / 50 kroner
Kalvekæbe – bøgehatte – bær / 50 kroner
Lyssej – røg – dild / 50 kroner
Jordskok – hasselnødder – cornichons / 50 kroner
Gammel knas – stikkelsbær – havre / 50 kroner

De lune

Kartoffel-porre suppe / 115 kroner
Flæskestegssandwich / 145 kroner

Hjemmelavet sødt / 25 kroner

Aftenmenuen

(MANDAG – TORSDAG)

9 RETTERS MENU

375 KRONER
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9 RETTERS MENU

575 KRONER
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 22.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuterie
Laks – glaskål – peberrod
Kartoffel – porre – bacon

Kalvekæbe – bøgehatte – bær
Jordskokker – hollandaise – hasselnødder
Lyssej – dild – røg

Gammel knas – stikkelsbær – forårsløg
Citron – salt karamel – marengs
Pære – marcipan – creme fraiche