Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for marts og april 2024

Foråret er på vej!

Og her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i marts og april.

MARTS OG APRIL 2024

Gældende fra og med fredag d. 1. marts

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

Marts og april

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Charcuterie
Vaffel – rogn – æble – friskost
Gris – ramsløg – skalotteløg
Selleri – trøffel – puffede hvedekerner

Stegt kulmule – urtesauce – porre
Kyllingeballotine – estragon – courgetter

Comté – hjemmesyltet oliven – sprød rug
Chokoladebrownie – tuile – cremefraiche 48 %
Mascarponecreme – rabarber – mandler – hvid chokolade

Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin

Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 22.00*

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

5-RETTERS TAKEAWAY

Marts og april

FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Vaffel lavet med Vesterhavsost, friskostcreme og rogn

Rillette af Fynbogris med ramsløgsmayo, syltet skalotteløg og små salater 

Kyllingeballotine med stegte courgetter, estragonsauce og små trøffelkartofler 

Comté med hjemmesyltede grønne oliven og sprød rug

Chokoladebrownie med cremefraiche 48 % og sprød tuile

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

FROKOSTMENU

Marts og april

MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195  /  255 kr. pr. person

Andre frokostretter

Salat med røget oksemørbrad, syltet løg, bønner, puffede hvedekerner, chilicreme samt brød og smør
179 kr.

Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.

3 stk. smørrebrød – rødspætte, saltbagt selleri og kylling
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.

Comté med hjemmesyltede grønne oliven og sprød rug
98 kr.

Chokoladebrownie med cremefraiche 48 % og sprød tuile
88 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.