Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for november og december

Der er ikke (så) længe til … Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i november og december.

NOVEMBER OG DECEMBER 2023

Gældende fra og med onsdag d. 1. november

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

November og december

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Charcuterie
Grillet laks – æble – sesam
Hummer – fennikel – dild
Sprød unghane – tomat – friskost

Tartelet – and – svampe
Fynbo-gris – sprøde svær – palmekål

Juleost – syltede valnødder – knækbrød
Churros – vaniljeis – kanel
Chokolade – kirsebær – portvin

Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin

Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00*

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

JULEBORDET (AFTEN)

FREDAG-LØRDAG
fra kl. 17.30
Min. 10 personer

Oluf Bagers Gårds store julebord

Julebordet bliver serveret ad tre omgange med mange af de klassiske retter, vi forbinder med julen.

FØRSTE SERVERING

To slags sild: Hvide Christiansø-sild og hjemmelavede karrysild
Hjemmepanerede rødspættefileter med grov remoulade og citron
Koldrøget laks med æggestand og syltet fennikel i dild
Rillettes af fynbogris med syrlig æblekompot og sennepskorn
Smilende æg og håndpillede rejer
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør

ANDEN SERVERING

Tarteletter med høns i asparges og sprød tarteletskal
Små lune frikadeller med klassisk rødkål
Flæskesteg med brunede kartofler
Sprængt andebryst med æbler og svesker
Krydret medisterpølse med grønlangkål
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør

TREDJE SERVERING

Juleost med syltede valnødder, hjemmesyltede oliven og smørstegt brød
Risalamande med kirsebærsauce

550 kr. pr. person (min. 10 personer)
Læs mere her

FROKOSTMENU

November og december

MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195  /  255 kr. pr. person

Andre frokostretter

Cæsarsalat med grillet kylling, ansjoscreme, Havgus og sprøde croutoner samt brød og smør
169 kr.

Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.

3 stk. smørrebrød – Efter kokkens valg
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.

Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.

Juleost med syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød
98 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

JULEBORDET (FROKOST)

LØRDAGE kl. 12.00-16.00
Min. 2 personer

Oluf Bagers Gårds store julebord

Julebordet bliver serveret ad tre omgange med mange af de klassiske retter, vi forbinder med julen.

FØRSTE SERVERING

To slags sild: Hvide Christiansø-sild og hjemmelavede karrysild
Hjemmepanerede rødspættefileter med grov remoulade og citron
Koldrøget laks med æggestand og syltet fennikel i dild
Rillettes af fynbogris med syrlig æblekompot og sennepskorn
Smilende æg og håndpillede rejer
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør

ANDEN SERVERING

Tarteletter med høns i asparges og sprød tarteletskal
Små lune frikadeller med klassisk rødkål
Flæskesteg med brunede kartofler
Sprængt andebryst med æbler og svesker
Krydret medisterpølse med grønlangkål
Hertil friskbagt rugbrød og kærnet smør

TREDJE SERVERING

Juleost med syltede valnødder, hjemmesyltede oliven og smørstegt brød
Risalamande med kirsebærsauce

450 kr. pr. person (min. 2 personer)
Læs mere her

5-RETTERS TAKEAWAY

November og december

FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Grillet laks med æblesalat og ristet sesam

Sprød kroket af unghane med tomatcreme på friskost

Mørbrad af Fynbogris med sprøde svær, smørsauteret palmekål, små kartofler og sauce

Juleost med syltede velnødder og hjemmebagt knækbrød

Gateau Marcel med portvinssyltede kirsebær

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

5-RETTERS NYTÅRSMENU

Ud af huset
31. december

MENUEN

Kommer snart …

495 KR. pr. person
(min. 2 personer)