NOVEMBER OG DECEMBER 2024
Gældende fra og med fredag d. 1. november
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
9-RETTERS AFTENMENU
November og december
MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30
MENUEN
Charcuterie
Fiskesuppe – røget laks – æbler
Æbleskive – confiteret and – sennep
Gravad krondyr – Oluf Bagers waldorfsalat – pære
Torsk – urtepanade – grønkål
Svinebryst – selleri – flæskesvær
Juleost – valnødder – brioche
Arme riddere – rørt vaniljeis
Risalamande – kirsebær – mandler
Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te
Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te
Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.
5-RETTERS TAKEAWAY
November og december
FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
MENUEN
Hjemmebagt brød
Cremet fiskesuppe med tatar af laks, hertil æblesalat og urteolie
Gravad krondyrfilet med Oluf Bagers waldorfsalat
Braiseret svinebryst med selleripuré, små kartofler og sauce lavet på brunet smør, hasselnødder og soya
Juleost med syltede valdnødder og små briocheboller
Risalamande anno 2024 med syltede kirsebær og sprøde mandler
325 KR. pr. person
(min. 2 personer)
FROKOSTMENU
November og december
MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person
–
2-retters frokosttilbud
Cremet fiskesuppe
Sprængt svinebryst
350 kr.
–
Andre frokostretter
Cremet fiskesuppe med røget laksetatar og æbler
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
3 stk. smørrebrød – hjemmelavede æblesild, svinebryst med sellericreme, røget laks med æggestand
189 kr.
Gravad krondyrfilet med Oluf Bagers waldorfsalat og pære
198 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salat med confiteret and, dampede bønner, tranebær, grønkål og saltede hasselnødder
189 kr.
Sprængt svinebryst med sellericreme, sprøde svær og brunet smørsauce med soja samt små dampede kartofler
295 kr.
Juleost med syltede valdnødder og smørristet brioche
98 kr.
Klassisk risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
98 kr.
Æbleskiver, 3 stk, med dyp og drys
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.