Menuer september & oktober – Oluf Bagers Gård

Menuer for september & oktober

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i september og oktober.

STALDMENUEN

(FROKOST & AFTEN, MANDAG – LØRDAG)

Oluf Bagers staldtip

Perfekt til et hurtigt måltid, inden I skal i teatret eller Odeon

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Røgede pil selv-rejer med grillet citron, hjemmebagt brød og aioli  / 100 kr.

Foie gras-terrine med kompot og hjemmebagt brioche
/ 100 kr.

Tomatuppe med saltet agurk, grillet oliven og cremefraiche 48 %  / 100 kr.

Letrøget torskerillette med kapers, æbler og sprød rug
/  100 kr.

Cæsarsalat med kylling, ansjoscreme og sprød havgus
/ 100 kr.

Smørstegt kuller med brunet smør, sprøde kapers og persille
/  175 kr.

Steak med cremet spidskål og kartoffel  /  225 kr.

Udvalg af oste med syltede nødder og hjemmelavet knækbrød   /  100 kr.

Cheesecake med havtorn og knas  /  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i Spisestuen

(MANDAG – TORSDAG)

9-RETTERS MENU

375 KR.
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG)

9-RETTERS MENU

625 KR.
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuterie
Torsk – kapers – æble
Tomat – oliven – agurk

Unghane – sensommerbær – broccoli
Okse – spidskål – kartoffel
Makrel – majs – svampe

Røde Kristian – kvæde – knækbrød
Cheesecake – havtorn – knas
Chokolade – hasselnød – mokka