Næste måneds menuer – Oluf Bagers Gård

Menuer for november og december

Snart tager vi hul på nye menuer i restauranten. Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i november og december.

NOVEMBER OG DECEMBER 2022

AFTENMENU

November og december

MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

9-RETTERS MENU

Charcuterie
Færøsk laks – agurk – dild
Æbleskive – røget skinke – trøffel
Svampebouillon – grønkål – hvedekerner

Torsk – blomkål – linser
Sprængt and – palmekål – persillerod

Thise Juleost – blomme – sprød rug
Marcipan – nougat – pære
Chokolade – vanilje – nøddecrumble

 

Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin

Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink og drikkelse ad libitum*

Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

OBS: I november og december holder vi åbent til kl. 24.00 fredag og lørdag med mulighed for køb af drinks, når vinbuffeten lukker kl. 22.00

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

Nyd hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

FROKOSTMENU

November og december

MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195  /  255 kr. pr. person

ØVRIGE FROKOSTRETTER KOMMER SNAREST …

Hjemmelavet sødt
25 kr.

JULEBORD

November og december

LØRDAGE
kl. 12.00-16.00 el.
kl. 12.30-16.30

Julebord - klassisk julemad i Odense - serveret ved bordet ad tre omgange

Oluf Bagers store julebord

12 klassiske juleretter serveret ved bordet ad tre omgange.
Se menuen og book plads ved julebordet.
425 kr. pr. person

TAKEAWAY

November og december

FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

5-RETTERS TAKEAWAY-MENU

Færøsk laks – agurk – dild

Svampebouillon – grønkål – hvedekerner

Sprængt and – palmekål – persillerod

Thise Juleost – blomme – sprød rug

Chokolade – vanilje – nøddecrumble

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

NYTÅRSMENU

Ud af huset

31. december
Afh. kl. 11.00-13.00

5-retters nytårsmenu

Festlige og lækre retter, som du nemt og hurtigt kan gøre klar til servering derhjemme ved årets sidste fest.
Se menuen og bestil til afhentning nytårsaftensdag i Odense.
495 kr. pr. person
(min 2 personer)