Menuer marts & april – Oluf Bagers Gård

Menuer for marts & april

Snart tager vi hul på nye menuer i STALDEN og i Spisestuen. Her kan du se, hvad du har i vente, når du besøger os i marts og april.

FROKOSTMENUEN I STALDEN

(MANDAG – LØRDAG KL. 12:00-15:00)

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.

Det svære valg

Vælg evt. flere retter til deling ved bordet

Blinis med avocado, håndpillede rejer og stenbiderrogn  /  100 kr.

Cæsarsalat med kylling, ansjoscreme, brødcroutoner og sprød Havgus  / 100 kr.

Rørt tatar af okse med kapers, syltede løg, rødbede og estragonmayo  /  100 kr.

Smørrebrød efter kokkens valg (2 stk.)  /  100 kr.

Smørstegt kuller med selleripuré, æbler og fennikel
/  175 kr.

Braiserede svinekæber med ristede jordskokker, cremet spidskål og hasselbackkartoffel  /  175 kr.

Ostebræt med sødt og sprødt   /  100 kr.

Marcipankage med citron, yoghurtiscreme og sprøde kys
/  65 kr.

Hjemmelavet sødt  /  25 kr.

Aftenmenuen i Spisestuen

(MANDAG – TORSDAG KL. 17:30-21:00)

9-RETTERS MENU

375 KR.
2 GLAS VIN INKLUDERET I PRISEN

Mandag til torsdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

(FREDAG – LØRDAG KL. 17:30-21:00)

9-RETTERS MENU

625 KR.
DRIKKELSE AD LIBITUM

Fredag og lørdag kan der bookes bord i tidsrummet
kl. 17.30 – kl. 20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.

Charcuteri
Blinis – avocado – rejer – stenbiderrogn
Oksetatar – estragon – løg – rødbede

Svinekæbe – jordskok – spidskål – kartoffel
Blomkål – hasselnød – persille – kapers
Rødfisk – æble – selleri – fennikel

Digekrone – pære – brioche
Citron – yoghurt – marcipan – marengs
Eclair – hvid chokolade – lakrids – hindbær


Aftenmenuen i STALDEN

(MANDAG – LØRDAG KL. 17:00-21:00)

Oluf Bagers staldtip

Perfekt til et hurtigt måltid, inden I skal i teatret eller Odeon

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt, pr. person: 175  /  225 kr.

Langtidsstegt okseculotte bagt med hvidløg og timian (ca. 200 g pr. person) – serveret med håndskårne fritter, rødvinssky og årstidens salat  /  249 kr.