MARTS OG APRIL 2023
AFTENMENU
Marts og april
MANDAG – LØRDAG
kl. 17.30-21.00
9-RETTERS MENU
Charcuterie
Rimmet laks – glaskål – peberrod
Kartoffelgalette – rygeost – stenbiderrogn
Kalvetatar – vaffel – skalotteløg
Svinekæber – rødbede – urtesky
Torsk – risotto – muslingesauce
Dansk gårdost – solbær – knækbrød
Rabarber – te – mandel
Citronfromage – kandisereret citron – kokos
Mandag – torsdag (minus helligdage):
575 KR. inkl. velkomstdrink og 2 glas vin
Fredag & lørdag (plus helligdage):
850 KR. inkl. velkomstdrink og drikkelse ad libitum*
Der kan bookes bord i tidsrummet 17.30-20.30, og sidste bestilling modtages senest kl. 21.00.
OBS: I november og december holder vi åbent til kl. 24.00 fredag og lørdag med mulighed for køb af drinks, når vinbuffeten lukker kl. 22.00
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

FROKOSTMENU
Marts og april
MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Lille / stort bræt:
195 / 255 kr. pr. person
–
Urterimmet laks med syltet glaskål og peberrodscreme
169 kr.
3 stk. smørrebrød – tomatsild, kylling danois og svinekæbe
169 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Croque madame med landskinke, spejlæg og urtesalat
169 kr.
Rejemad med avokado, hummermayonnaise og ristet sesam på rugbrød
179 kr.
Smørstegt rødspættefilet med kaperscreme, håndpillede rejer og urter
189 kr.
Rørt kalvetatar med ostevaffel og syltet skalotteløg
179 kr. (Tilføj fritter og aioli: +55 kr.)
Dansk gårdost med solbærkompot og hjemmebagt knækbrød
98 kr.
Rabarbermacaron med teganache og rabarberkompot
88 kr.
Citronfromage med hvid chokoladecreme, kandiseret citron og kokostuile
98 kr.
Hjemmelavet sødt
25 kr.
TAKEAWAY
Marts og april
FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
5-RETTERS TAKEAWAY-MENU
Urterimmet laks med syltet glaskål og peberrodscreme
Rørt kalvetatar med ostevaffel og skalotteløg
Svinekæber med smørristet rødbedesalat, lys urtesky og små trøffelkartofler
Dansk gårdost med solbærkompot og hjemmebagt knækbrød
Citronfromage med hvid chokoladecreme, kandiseret citron og kokostuille