Julefrokost i Odense – Hjemmelavet julemad og hyggelig stemning

Julefrokost 2020

Kom ind og prøv vores lækre hjemmelavede julemad i Odenses vel nok hyggeligste og mest charmerede lokaler. Hos os får I ikke blot serveret god mad, I får også de helt rigtige rammer om jeres firmajulefrokost eller julefrokosten med venner og familie – hvad enten den skal være lille og intim eller større og festlig.

>> Se julefrokostmenuerne for 2020 her

Julefrokost i hjertet af Odense

Det vil være som at træde ind i en anden tid fra det øjeblik, I bevæger jer væk fra Nørregade og Odenses pulserende liv og ind på den brostensbelagte gårdsplads. Restauranten finder I i en af Odenses ældste bygninger, som emmer af sjæl og historie.

Hvis I sørger for det gode humør og den rette julestemning, så sætter vi scenen i skønne rammer og serverer dejlig julemad.

Efter middagen finder I Odenses natteliv lige uden for døren, hvis I ønsker at fortsætte festen.

   Firmajulefrokost for små og mellemstore virksomheder (maks. 50 pers.)

   Julefrokost for familie, venner og andre små/større grupper (2-50 pers.)

Kontakt os for nærmere info om årets julefrokost

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

I den hyggelige Spisestue med vinduer mod Nørregade kan I sidde ved lange borde – i både små og større grupper. 

Stalden på Restaurant Oluf Bagers Gård midt i Odense

I STALDEN er det lidt mere rustikt med rå gulve og gamle, massive bjælker – men ikke desto mindre hyggeligt. 

Julemenuerne i 2020:

Helt klassisk eller mere utraditionel julemad?

Alt efter hvor mange I er, og hvad I selv har lyst til, kan I vælge imellem vores helt klassiske julebuffet med alt det, der hører sig til, og vores 9-retters menu, som serveres ved bordene ad 3 omgange.

Læs mere om mulighederne herunder, og kontakt os, hvis I vil vide mere.

Den klassiske julebuffet
(min. 30-50 personer)

Er I et større selskab på min. 30 personer – fx til årets firmajulefrokost – tilbyder vi en lækker julebuffet fyldt med højtidens klassikere og favoritter:

  • Friskbagt brød og smør
  • Hvide og røde sild med karrysalat
  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Paneret fiskefilet med rørt remoulade og citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller
  • Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
  • Brunede kartofler
  • Brun skysauce
  • Oste med syltede valnødder og knækbrød
  • Risalamande med kirsebærsovs

Pris pr. person, kun 295 kr.
(drikkevarer efter forbrug)

Pris pr. person, 645 kr.
(inkl. øl, vand og vin ad libitum under middagen (3 timer))

Nyd vores hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

ALTERNATIV TIL DEN TRADITIONELLE JULEFROKOSTBUFFET

Er I færre end 30 personer – fx en gruppe venner eller en mindre virksomhed – vil I som alternativ til buffeten kunne nyde vores lækre 9-retters menu, som i november og december byder på en lidt utraditionel – men utrolig lækker og velsmagende – julemenu.

9-retters menu

  • Charcuterie
  • Torsk – vagtelæg – sennep – rødbede
  • Blomkål – bacon – kapers – purløg
  • Hummer – toast – hvidløg – citron
  • And – rødkål – selleri – trøffel
  • Svinebryst – grønkål – løg – æble
  • Brie de Meaux – oliven – knækbrød
  • Mørk chokolade – appelsin – hasselnød
  • Citron – marengs – vanilje

Mandag–torsdag:
Pris pr. person, fra 395 kr.
(inkl. 2 glas vin)

Fredag & lørdag:
Pris pr. person, fra 625 kr.
(inkl. drikkelse ad libitum indtil kl. 22:00)

De 9 retter bliver serveret ad 3 omgange på tallerkner og i skåle, som stilles på bordet, og så kan I ellers bare række til. Herunder kan du se billeder af den populære 9-retters julemenu fra november og december sidste år.