Frokostrestaurant i Odense C | Book bord til frokost her

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN

Serveres mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
DEN AKTUELLEDEN KOMMENDE

Marts & april

Fra og med tirsdag d. 4. marts

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Pr. person:  255 kr.

2-retters frokosttilbud

Også et nemt valg:

Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
350 kr.

Det svære valg

Rillette af oksehale med wasabimayo, grønkålschips og cornichoner
189 kr.

Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
179 kr.

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

3 stk. smørrebrød – roastbeef af kalv | koldrøget laks med rygeost og cremet salat | bagt rødbede med gedeostecreme og maltflager
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Salat med Hr. Nielsen-skinke, oliven, bønner, æble, hasselnødder og æblevinaigrette samt brød og smør
189 kr.

Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
295 kr.

Indbagt brie med hybenkompot og briochebolle
98 kr.

Gâteau Marcel med blodappelsinsorbet og sesamkiks
98 kr.

Hvid chokolade-panna cotta med hindbærsirup og havrecrumble
88 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

Oluf Bagers Staldtip: Prøv vores lækre delikatessebræt
Ceviche
Kalv1

Maj & juni

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i den endelige menu

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Pr. person:  255 kr.

2-retters frokosttilbud

Også et nemt valg:

Forret (kommer snart)
Hovedret (kommer snart)
350 kr.

Det svære valg

Frokostkortet for maj og juni kommer snart

Oluf Bagers Staldtip: Prøv vores lækre delikatessebræt
Lækkert smørrebrød som takeaway i Odense
Nyd vores hjemmelavede petitfours til kaffen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.