Frokostmenu i STALDEN
Serveres mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
Marts & april
Fra og med tirsdag d. 4. marts
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Pr. person: 255 kr.
2-retters frokosttilbud
Også et nemt valg:
Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
350 kr.
Det svære valg
Rillette af oksehale med wasabimayo, grønkålschips og cornichoner
189 kr.
Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
3 stk. smørrebrød – roastbeef af kalv | koldrøget laks med rygeost og cremet salat | bagt rødbede med gedeostecreme og maltflager
189 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salat med Hr. Nielsen-skinke, oliven, bønner, æble, hasselnødder og æblevinaigrette samt brød og smør
189 kr.
Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
295 kr.
Indbagt brie med hybenkompot og briochebolle
98 kr.
Gâteau Marcel med blodappelsinsorbet og sesamkiks
98 kr.
Hvid chokolade-panna cotta med hindbærsirup og havrecrumble
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.



Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Pr. person: 255 kr.
2-retters frokosttilbud
Også et nemt valg:
Forret (kommer snart)
Hovedret (kommer snart)
350 kr.
Det svære valg
Frokostkortet for maj og juni kommer snart



Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.