Næste måned

Aftenmenuen,  september/oktober

9 retter / 350 kroner ( Inkl. 2 glas vin mandag - onsdag)

Charcuterie

Laks – Kærnemælk – Agurk

Unghane – Svampe – Parmesan

Gris– Rødvin – Selleri

Torsk – Bacon – Majs

Blomkål – Persille – Hvidløg

Kry – Blomme – Knækbrød

Pandekager – Vanilje – Chokolade

Sensommerbær – Toast – Kanel

Frokostmenuen,  september/oktober

DE KOLDE

Laks – Agurk – Dild – Rug / 50 kroner

Unghane – Svampe – Æggeblomme – Parmesan / 50 kroner

Frikadelle – Rødløg – Sennep – Kartoffel / 50 kroner

Bønner – Tomat – Kikærter / 50 kroner

Kry – Blomme – Knækbrød / 50 kroner

Tre stk. efter kokkens valg / 120 kroner

DE LUNE

Smørstegt rødspætte / 125 kroner

Pariserbøf (250g) /145 kroner

TIL DEN SØDE TAND

Hjemmelavet sødt / 25 kroner