Næste måned

Aftenmenuen,  maj/juni

9 retter / 350 kroner ( Inkl. 2 glas vin mandag - onsdag)

Charcuterie

Rygeost – radise – gulerod

Torsk – spinat – rug

Kalv – forårsløg – asparges

Poussin – agurk – rabarber

Kartoffel – smør – løvstikke

Tebstrup – rosmarin – æble

Rabarber – hvid chokolade – vanilje

Ananas – kokos - rom

Frokostmenuen,  maj/juni

DE KOLDE

Torsk – spinat – rug / 50 kroner

Kalv – asparges – ærter / 50 kroner

Kartoffel – purløg – tomat / 50 kroner

Kylling – agurk – rabarber / 50 kroner

Rygeost – radise – malt / 50 kroner

Tre stk. efter kokkens valg / 120 kroner

DE LUNE

Smørstegt rødspætte / 105 kroner

Pariserbøf /125 kroner

TIL DEN SØDE TAND

Kokos – ananas – rom / 50 kroner

Hjemmelavet sødt / 25 kroner