Næste måned

Aftenmenuen,  januar/februar

9 retter / 350 kroner ( Inkl. 2 glas vin mandag - onsdag)

Charcuterie

Kammusling – vinaigrette – sprødt

Fasan – røg – tyttebær

Gris – svampe – svær

Kulmule – perlespelt – fennikel

Porre – svendborgskinke – skovsyre

Arla unika – løg – brioche

Creme brulee - æbler – vanille

”Kagedåsen”

Frokostmenuen,  januar/februar

DE KOLDE

Pølse - tomat – agurk / 50 kroner

Gris – svampe – svær / 50 kroner

Kulmule – fennikel – citron / 50 kroner

Kylling – røg – tyttebær / 50 kroner

Arla Unika – løg – brioche / 50 kroner

Tre stk. efter kokkens valg / 120 kroner

DE LUNE

Smørstegt rødspætte / 125 kroner

Pariserbøf (250g) /145 kroner

TIL DEN SØDE TAND

Hjemmelavet sødt / 25 kroner