Kom til champagnebrunch på Oluf Bagers Gård i Odense
Lørdage og søndage i september og oktober 2024 kl. 9.30 – 14.00
Pris pr. person: 395 kr. (inkl. 1 glas champagne samt kaffe/te, juice og hjemmelavet saft ad libitum)
>> Bestil bord her (seneste ankomst kl. 12.30)
Bordbestilling er påkrævet
Brunchmenu
Alle retterne anrettes i små skåle og serveres samlet ved bordet sammen med friskbagte ølandshvedeboller, nogle skiver friskbagt rugbrød og smør.
Koldrøget laks fra Færøerne med rugbrødschips, dildcreme, agurk og sesam
Avokado med hytteost, ristede mandler, havsalt og lime
Hjemmelavet hønsesalat med sprød bacon og syltede svampe
Økologisk skyr med karamelsauce, havsalt, blåbær, banan og ristede mandler
Toast lavet med Svendborg-skinke og Havgus
Ostevaffel med ærtecreme og røget okseinderlår
Scrambled egg med purløg, sprød bacon og hjemmelavet pølse tilsmagt med æble og timian
Vesterhavsost med solbærkompot og hjemmelavet knækbrød
Kanelsnegl toppet med Callebaut-chokolade
Hertil skænker vi et dejligt glas 1. cru champagne, mens du kan forsyne dig med kaffe/te, juice og hjemmelavet saft ad libitum.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.
Bordbestilling er påkrævet
Ingen champagnebrunch uden boblende champagne
Og det er ikke hvilken som helst champagne, som du kan nyde til din brunch. Vi skænker et godt glas 1. Cru Carte Blanche fra den lille champagneproducent Bénard-Pitois, som ligger i Mareuil-sur-Ay i Champagne, og hvis historie går tilbage til 1878.
Champagnen er lavet på 75 % pinot noir, 20 % chardonnay og 5 % pinot meunier. Fordi de hvide druer er gæret på fad, mens de røde er vinificeret på ståltanke, har champagnen en fyldig smag med en fin syre og en lang afslutning.
Er ét glas champagne ikke nok?
Så fylder vi naturligvis gerne op til specialpris: Et ekstra glas koster kun 95 kr., og hvis I vil dele en hel flaske ved bordet, koster den kun 550 kr.
Ønsker du ikke champagne?
Hvis du ikke drikker champagne eller ikke ønsker alkohol til din brunch, har vi nogle andre lækre bobler til dig. Det er en sparkling tea med rabarbersmag – et skønt alternativ til champagne.
Bordbestilling er påkrævet
Spørgsmål og svar om vores champagnebrunch
Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.
Hvornår begynder champagnebrunchen?
Vi har 2024-premiere på vores champagnebrunch her i Odense søndag d. 1. september kl. 9.30 – 14.00.
Og herefter hver lørdag og søndag i september og oktober 2024.
Hvor sent kan man komme til champagnebrunch?
Du kan senest sætte dig til bords kl. 12.30 – og kl. 14 lukker vi restauranten for champagnebrunch.
Hvor længe kører I champagnebrunch?
I år kører vi med champagnebrunch i hjertet af Odense hver lørdag og søndag i perioden fra og med d. 1. september til og med d. 27. oktober 2024.
Hvor i Odense serveres champagnebrunchen?
Restaurant Oluf Bagers Gård ligger i Nørregade 29, 5000 Odense. Og det er her, vi serverer champagnebrunch i september og oktober 2024.
Serverer I ægte champagne?
Ja, det kan du regne med. Til vores champagnebrunch får du et glas 1. Cru Carte Blanche fra den lille champagneproducent Bénard-Pitois. Du kan læse mere om champagnen lidt længere oppe på siden.
Kan man få andet at drikke end champagne?
Ja da. Der er både kaffe/te, juice og hjemmelavet saft med i champagnebrunchen – ad libitum!
Hvis du ikke ønsker champagne, skænker vi desuden gerne et glas af et mousserende alkoholfrit alternativ.
Betaler børn under 10 år fuld pris?
Nej, børn under 10 år kan spise vores brunch til 195 kr.
Hvor bestiller jeg bord til champagnebrunch i Odense?
Du kan bestille bord til vores champagnebrunch online via dette link – eller du kan kontakte os direkte, hvis du vil bestille vores champagnebrunch til et større selskab (fx barnedåb).