Kom til champagnebrunch på Oluf Bagers Gård i Odense
Lørdage i marts og april kl. 9.30 – 14.00
Pris pr. person: 325 kr. (inkl. 1 glas champagne, 1 kop kaffe/te og 1 glas juice)
>> Bestil bord her (seneste ankomst kl. 12.30)
Bordbestilling er påkrævet
Brunchmenu
Alle retterne anrettes i små skåle og serveres samlet ved bordet sammen med friskbagte ølandshvedeboller, nogle skiver friskbagt rugbrød og smør.
Koldrøget laks fra Færøerne med rugbrødschips, dildcreme, agurk og sesam
Avokado med hytteost, ristede mandler, havsalt og lime
Hjemmelavet hønsesalat med sprødt kyllingeskind og syltede rødløg
Økologisk skyr med karamelsauce, havsalt, blåbær, banan og ristede mandler
Svendborg-skinke, sprød brioche og Havgus
Spinatvaffel med ærtecreme og sprød chorizo
Scrambled egg med purløg, sprød bacon og oksepølse tilsmagt med æble og timian
Vesterhavsost med figenmarmelade og hjemmelavet knækbrød
Kanelsnegl toppet med Callebaut-chokolade
Hertil et dejligt glas 1. cru champagne samt en kop kaffe/te og et glas juice.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.
Bordbestilling er påkrævet
Ingen champagnebrunch uden boblende champagne
Og det er ikke hvilken som helst champagne, som du kan nyde til din brunch. Vi skænker et godt glas 1. Cru Carte Blanche fra den lille champagneproducent Bénard-Pitois, som ligger i Mareuil-sur-Ay i Champagne, og hvis historie går tilbage til 1878.
Champagnen er lavet på 75 % pinot noir, 20 % chardonnay og 5 % pinot meunier. Fordi de hvide druer er gæret på fad, mens de røde er vinificeret på ståltanke, har champagnen en fyldig smag med en fin syre og en lang afslutning.
Er ét glas champagne ikke nok?
Så fylder vi naturligvis gerne op til specialpris: Et ekstra glas koster kun 95 kr., og hvis I vil dele en hel flaske ved bordet, koster den kun 550 kr.
Ønsker du ikke champagne?
Hvis du ikke drikker champagne eller ikke ønsker alkohol til din brunch, har vi nogle andre lækre bobler til dig. Det er en sparkling tea med rabarbersmag – et skønt alternativ til champagne.

Bordbestilling er påkrævet
Spørgsmål og svar om vores champagnebrunch
Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.
Hvornår begynder champagnebrunchen?
Vi har 2023-premiere på vores champagnebrunch her i Odense lørdag d. 4. marts kl. 9.30 – 14.00.
Og herefter hver lørdag i marts og april 2023.
Hvor sent kan man komme til champagnebrunch?
Du kan senest sætte dig til bords kl. 12.30 – og kl. 14 lukker vi restauranten for champagnebrunch, så vi kan gøre klar til vores aftenservering.
Hvor længe kører I champagnebrunch?
I år kører vi med champagnebrunch i hjertet af Odense hver lørdag i perioden fra og med d. 4. marts til og med d. 29. april 2023.
Hvor i Odense serveres champagnebrunchen?
Restaurant Oluf Bagers Gård ligger i Nørregade 29, 5000 Odense. Og det er her, vi serverer champagnebrunch i marts og april 2023.
Serverer I ægte champagne?
Ja, det kan du regne med. Til vores champagnebrunch får du et glas 1. Cru Carte Blanche fra den lille champagneproducent Bénard-Pitois. Du kan læse mere om champagnen lidt længere oppe på siden.
Kan man få andet at drikke end champagne?
Ja da. Der er både en kop kaffe/te og et glas juice med i champagnebrunchen. Og du kan naturligvis tilkøbe mere, hvis det ikke rækker.
Hvis du ikke ønsker champagne, skænker vi desuden gerne et dejligt glas (alkoholfrit) sparkling tea med rabarbersmag i stedet for.
Betaler børn under 10 år fuld pris?
Nej, børn under 10 år kan spise vores brunch til 175 kr. Prisen inkluderer et glas juice/mælk.
Hvor bestiller jeg bord til champagnebrunch i Odense?
Du kan bestille bord til vores champagnebrunch online via dette link – eller du kan kontakte os direkte, hvis du vil bestille vores champagnebrunch til et større selskab (fx barnedåb).