Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for november og december 2025

Vi skifter menukort hver anden måned.

Her kan I se, hvad vi har på menuen i november og december.

NOVEMBER OG DECEMBER 2025

Gældende fra og med mandag d. 3. november

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

November og december

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Charcuterie
Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
Cremet hummerbisque med syltet fennikel, fiskesoufflé og dild-olie
Sellericarpaccio med tahindressing, peanuts og babyspinat

Bagt torsk med skorzonerrødder, bacon og sennepscremesauce
Confiteret andelår med rødkål, figner, hasselnødder og andeglace

Juleost med ristet brioche og syltede nødder
Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
Oluf Bagers julegodter: Flødebolle med vanilje og saltkaramel – macaron med honningkagekrydderi og appelsin

 

Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te

Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

5-RETTERS TAKEAWAY

November og december

MANDAG – LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Rødbedegravad laks
peberrodsfløde, æbletern og feldsalat

Cremet hummerbisque
syltet fennikel, fiskesoufflé og dild-olie

Confiteret andelår
rødkål, figner, hasselnødder, andeglace og små kartofler

Juleost
yristet brioche og syltede nødder

Risalamande
kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

FROKOSTMENU

November og december

MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person

2- eller 3-retters frokosttilbud

Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
Confiteret andelår med rødkål, figner, hasselnødder, andeglace og små kartofler
Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
Forret og hovedret: 350 kr.
Forret, hovedret og dessert: 395 kr.

Andre frokostretter

OBG-burger med velfærdshakkebøf, Vesterhavsost og katsusauce samt fritter
185 kr.

3 stk. smørrebrød – efter kokkens valg
189 kr.

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

Cremet hummerbisque med syltet fennikel, fiskesouflé og dild-olie
179 kr.

Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
179 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt hjemmebagt brød
189 kr.

Salat med håndpillede rejer, avokado, pære og æg samt hjemmebagt brød
179 kr.

Juleost med ristet brioche og syltede nødder
98 kr.

Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
89 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

Secret Link