Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for november og december 2025

Vi skifter menukort hver anden måned.

Her kan I se, hvad vi har på menuen i november og december.

JANUAR OG FEBRUAR 2026

Gældende fra og med tirsdag d. 6. januar 2026

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

Januar og februar

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Charcuterie
Cremet blomkålssuppe med syltet blomkål og saltede græskarkerner
Hummertoast med aioli og Havgus
Rødbedetatar med estragonmayo, æbletern og sennepsspirer

Porchetta med tomat og hvidløg – hertil stegt palmekål, tomatiseret skysauce og pommes Anna
Tartelet med svampe a la creme, trøffel og persille

Ost med syltede valnødder og maltbrød
Chokolademousse med syltede blåbær, hasselnøddekrokant og tuile
Brunsviger a la Oluf Bagers Gård

 

Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te

Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

5-RETTERS TAKEAWAY

Januar og februar

MANDAG – LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Cremet blomkålssuppe
syltet blomkål og saltede græskarkerner

Hummertoast
aioli og Havgus

Porchetta med tomat og hvidløg
stegt palmekål, tomatiseret skysauce og pommes Anna

Ost
syltede valnødder og maltbrød

Chokolademousse
syltede blåbær, hasselnøddekrokant og tuile

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

FROKOSTMENU

Januar og februar

MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person

2- eller 3-retters frokosttilbud

Forret
Hovedret
Dessert
Forret og hovedret: 350 kr.
Forret, hovedret og dessert: 395 kr.

Andre frokostretter

OBG-burger med velfærdshakkebøf, Vesterhavsost og katsusauce samt fritter
185 kr.

3 stk. smørrebrød – efter kokkens valg
189 kr.

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt hjemmebagt brød
189 kr.

Salat med håndpillede rejer, avokado, pære og æg samt hjemmebagt brød
179 kr.

Ost med syltede valnødder og maltbrød
98 kr.

Dessert
89 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

Secret Link