Menuer for marts og april 2025
Vi skifter menukort hver anden måned.
Her kan I se, hvad I har i vente i de to første forårsmåneder.
MARTS OG APRIL 2025
Gældende fra og med mandag d. 3. marts
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
9-RETTERS AFTENMENU
Marts og april
MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30
MENUEN
Ceviche af kuller – lime – ananas
Bagt rødbede – lakrids – malt
Svineskank – purløg – kartoffel
Oksehale – wasabi – grønkål
Torsk – spinat – trøffelsauce
Kalvetyksteg – svampepuré – demi-glace
Indbagt brie – brioche – hybenkompot
Gâteau Marcel – blodappelsin – sesam
Hvid chokolade – crumble – hindbær
Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te
Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te
Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.
5-RETTERS TAKEAWAY
Marts og april
MANDAG – LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
MENUEN
Hjemmebagt brød
Ceviche af kuller – lime – ananas
Oksehale – wasabi – grønkål
Kalvetyksteg – svampepuré – demi-glace
Indbagt brie – brioche – hybenkompot
Hvid chokolade – crumble – hindbær
325 KR. pr. person
(min. 2 personer)
FROKOSTMENU
Marts og april
MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person
–
2-retters frokosttilbud
Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
350 kr.
–
Andre frokostretter
Rillette af oksehale med wasabimayo, grønkålschips og cornichoner
189 kr.
Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
3 stk. smørrebrød – roastbeef af kalv, koldrøget laks med rygeost og cremet salat, bagt rødbede med gedeostecreme og maltflager
189 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salat med Hr. Nielsen-skinke, oliven, bønner, æble, hasselnødder og æblevinaigrette samt brød og smør
189 kr.
Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
295 kr.
Indbagt brie med hybenkompot og briochebolle
98 kr.
Gateau Marcel med blodappelsinsorbet og sesamkiks
98 kr.
Hvid chokolade-panna cotta med hindbærsirup og havrecrumble
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.