Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for januar og februar 2025

Vi skifter menukort hver anden måned.

Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i januar og februar.

JANUAR OG FEBRUAR 2025

Gældende fra og med tirsdag d. 7. januar

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

Januar og februar

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Charcuterie
Krustade – torsk – sprøde kapers
Friteret blomkål – Vesterhavsost – aioli
Carpaccio – hjertesalat – svamperagout

Kuller – smørsauteret palmekål – muslingesauce
Svinekæber – løgkompot – kartoffelmos

Vinterost – blommekompot – ristet rugbrød
Chokolademousse – ananas – crunch– rom
Pocheret pære – karamelis – hasselnødder

Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te

Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

5-RETTERS TAKEAWAY

Januar og februar

FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Sprøde krustader med cremet torskesalat og sprøde kapers

Carpaccio af okse med hjertesalat, svamperagout og revet Vesterhavsost

Langtidsbraisserede svinekæber med løgkompot, grove urter og bagt kartoffelmos

Vinterost med blommekompot og smørristet rugbrød

Chokolade mousse med rombagte ananas og knas

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

FROKOSTMENU

Januar og februar

MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person

2-retters frokosttilbud

Forret
Hovedret
350 kr.

Andre frokostretter

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

3 stk. smørrebrød – kokkens valg
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Vinterost med blommekompot og smørristet rugbrød
98 kr.

Chokolademousse med rombagt ananas og knas
95 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.