Menuer for januar og februar 2025
Vi skifter menukort hver anden måned.
Her kan I se, hvad I har i vente, når I besøger os i januar og februar.
JANUAR OG FEBRUAR 2025
Gældende fra og med tirsdag d. 7. januar
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
9-RETTERS AFTENMENU
Januar og februar
MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30
MENUEN
Charcuterie
Krustade – torsk – sprøde kapers
Friteret blomkål – Vesterhavsost – aioli
Carpaccio – hjertesalat – svamperagout
Kuller – smørsauteret palmekål – muslingesauce
Svinekæber – løgkompot – kartoffelmos
Vinterost – blommekompot – ristet rugbrød
Chokolademousse – ananas – crunch– rom
Pocheret pære – karamelis – hasselnødder
Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te
Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te
Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.
5-RETTERS TAKEAWAY
Januar og februar
FREDAG & LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
MENUEN
Hjemmebagt brød
Sprøde krustader med cremet torskesalat og sprøde kapers
Carpaccio af okse med hjertesalat, svamperagout og revet Vesterhavsost
Langtidsbraisserede svinekæber med løgkompot, grove urter og bagt kartoffelmos
Vinterost med blommekompot og smørristet rugbrød
Chokolade mousse med rombagte ananas og knas
325 KR. pr. person
(min. 2 personer)
FROKOSTMENU
Januar og februar
MANDAG – FREDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person
–
2-retters frokosttilbud
Forret
Hovedret
350 kr.
–
Andre frokostretter
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
3 stk. smørrebrød – kokkens valg
189 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Vinterost med blommekompot og smørristet rugbrød
98 kr.
Chokolademousse med rombagt ananas og knas
95 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.