Menuer for november og december 2025
Vi skifter menukort hver anden måned.
Her kan I se, hvad vi har på menuen i november og december.
NOVEMBER OG DECEMBER 2025
Gældende fra og med mandag d. 3. november
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer
9-RETTERS AFTENMENU
November og december
MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30
MENUEN
Charcuterie
Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
Cremet hummerbisque med syltet fennikel, fiskesoufflé og dild-olie
Sellericarpaccio med tahindressing, peanuts og babyspinat
Bagt torsk med skorzonerrødder, bacon og sennepscremesauce
Confiteret andelår med rødkål, figner, hasselnødder og andeglace
Juleost med ristet brioche og syltede nødder
Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
Oluf Bagers julegodter: Flødebolle med vanilje og saltkaramel – macaron med honningkagekrydderi og appelsin
Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te
Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te
Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.
*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.
5-RETTERS TAKEAWAY
November og december
MANDAG – LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30
MENUEN
Hjemmebagt brød
Rødbedegravad laks
peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
Cremet hummerbisque
syltet fennikel, fiskesoufflé og dild-olie
Confiteret andelår
rødkål, figner, hasselnødder, andeglace og små kartofler
Juleost
yristet brioche og syltede nødder
Risalamande
kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
325 KR. pr. person
(min. 2 personer)
FROKOSTMENU
November og december
MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00
Oluf Bagers staldtip
Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person
–
2- eller 3-retters frokosttilbud
Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
Confiteret andelår med rødkål, figner, hasselnødder, andeglace og små kartofler
Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
Forret og hovedret: 350 kr.
Forret, hovedret og dessert: 395 kr.
–
Andre frokostretter
OBG-burger med velfærdshakkebøf, Vesterhavsost og katsusauce samt fritter
185 kr.
3 stk. smørrebrød – efter kokkens valg
189 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
Cremet hummerbisque med syltet fennikel, fiskesouflé og dild-olie
179 kr.
Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
179 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt hjemmebagt brød
189 kr.
Salat med håndpillede rejer, avokado, pære og æg samt hjemmebagt brød
179 kr.
Juleost med ristet brioche og syltede nødder
98 kr.
Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
89 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.