Næste måneds menuer | Se de lækre sæsonbetonede menuer her

Menuer for marts og april 2025

Vi skifter menukort hver anden måned.

Her kan I se, hvad I har i vente i de to første forårsmåneder.

MARTS OG APRIL 2025

Gældende fra og med mandag d. 3. marts

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i de endelige menuer

9-RETTERS AFTENMENU

Marts og april

MANDAG – LØRDAG
fra kl. 17.30

Spisestuen på Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

MENUEN

Ceviche af kuller – lime – ananas
Bagt rødbede – lakrids – malt
Svineskank – purløg – kartoffel
Oksehale – wasabi – grønkål

Torsk – spinat – trøffelsauce
Kalvetyksteg – svampepuré – demi-glace

Indbagt brie – brioche – hybenkompot
Gâteau Marcel – blodappelsin – sesam
Hvid chokolade – crumble – hindbær

Mandag – torsdag (minus helligdage):
625 KR. inkl. velkomstdrink, 2 glas vin, vand ad libitum samt kaffe/te

Fredag & lørdag (plus helligdage):
995 KR. inkl. velkomstdrink samt øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 23.00* og kaffe/te

Mandag-torsdag kan der bookes bord i tidsrummet 17.30-20.00. Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet 17.30-19.30.

*Drikkelse ad libitum gælder kun vin, øl, vand og saft til maden – og derfor ikke evt. anden velkomst eller kaffe/te, avec og drinks m.m.

5-RETTERS TAKEAWAY

Marts og april

MANDAG – LØRDAG
Afh. kl. 16.00-17.30

MENUEN

Hjemmebagt brød

Ceviche af kuller – lime – ananas

Oksehale – wasabi – grønkål

Kalvetyksteg – svampepuré – demi-glace

Indbagt brie – brioche – hybenkompot

Hvid chokolade – crumble – hindbær

325 KR. pr. person
(min. 2 personer)

FROKOSTMENU

Marts og april

MANDAG – LØRDAG
kl. 12.00-15.00

Delikatessebræt som indledning til en aften i byen - Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense

Oluf Bagers staldtip

Delikatessebræt med udvalgte delikatesser, lækkert tilbehør og hjemmebagt brød – inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
255 kr. pr. person

2-retters frokosttilbud

Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
350 kr.

Andre frokostretter

Rillette af oksehale med wasabimayo, grønkålschips og cornichoner
189 kr.

Ceviche af kuller med tern af ananas, lime og sprødt urteslør
179 kr.

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

3 stk. smørrebrød – roastbeef af kalv, koldrøget laks med rygeost og cremet salat, bagt rødbede med gedeostecreme og maltflager
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Salat med Hr. Nielsen-skinke, oliven, bønner, æble, hasselnødder og æblevinaigrette samt brød og smør
189 kr.

Rosastegt kalvetyksteg med svampepuré, små stegte kartofler og sauce demi-glace
295 kr.

Indbagt brie med hybenkompot og briochebolle
98 kr.

Gateau Marcel med blodappelsinsorbet og sesamkiks
98 kr.

Hvid chokolade-panna cotta med hindbærsirup og havrecrumble
88 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.