Nem påskefrokost med klassisk påskemad ud af huset i Odense

Påskefrokost derhjemme på den nemme måde

Det klassiske påskebord ud af huset fra Oluf Bagers Gård i Odense

Påskefrokost ud af huset i Odense – Oluf Bagers store påskebord

Skru op for påskehyggen ved at bruge mindre tid i køkkenet. Vi gør al forarbejdet, så du nemt og hurtigt kan gøre de klassiske påskeretter klar til servering på dit fint opdækkede påskebord.

Du skal blot afhente din bestilling her hos os i hjertet af Odense. Afhentning kan ske d. 5.-8. eller 10. april kl. 14-16. Fordi maden er frisklavet, kan du sagtens hente din bestilling, dagen før du skal servere påskefrokosten.

De fleste af påskeretterne er klar til at blive anrettet og serveret, mens andre blot skal lunes lidt. Det bliver ikke meget nemmere – hvad enten I er 2, 4 eller flere samlet til en hyggelige påskefrokost. Helt enkelt. Og frem for alt velsmagende.

Oluf Bagers klassiske påskebord – kun ud af huset

Vi gør det nemt for dig at holde påskefrokosten derhjemme. Oluf Bagers Påskebord bugner af klassiske påskeretter – herunder sild, koldrøget laks, æg og rejer, fiskefilet, tarteletter, lune deller og andebryst samt meget mere.

Du kan minimum bestille påskebordet ud af huset til 2 personer. Bestillingen skal vi have senest kl. 20 dagen før afhentning. Afhentningen sker her i restauranten – Nørregade 29 i Odense på følgende datoer:

  • Onsdag d. 5. april kl. 14-16
  • Skærtorsdag d. 6. april kl. 14-16
  • Langfredag d. 7. april kl. 14-16
  • Lørdag d. 8. april kl. 14-16
  • 2. påskedag, mandag d. 10. april kl. 14-16

Maden kan sagtens overnatte i dit køleskab, hvis du ønsker at hente dagen før din påskefrokost.

Se, hvad der er på påskebordet i år – og bestil her >>

I er naturligvis også velkomne her

– så slipper I også for opvasken

Vi har ikke de klassiske påskeretter på menuen i restauranten. Til gengæld kan I nyde vores populære 9-retters aftenmenu alle dagene – undtagen påskedag (søndag d. 9. april).

I kan også vælge selv fra frokostkortet i påsken. Undtagen påskedag, hvor vi holder lukket, og lørdag d. 8. april, hvor vi serverer champagnebrunch.