Nytårsmenu ud af huset i Odense | Bestil din nytårsmenu 2019 hos os

Nytårsmenu i Odense – Ud af huset 2019

Vil du undgå at stå i køkkenet på årets sidste dag? Det kræver mange timer at sammensætte en lækker nytårsmenu med alt, hvad den skal indeholde. Timer, du kan nyde sammen med jeres gæster i stedet. I så fald har Oluf Bagers Gård sammensat en lækker 3-retters nytårsmenu til en rigtig god pris.

Nytårsmenu ud af huset Odense

OLUF BAGERS GÅRDS NYTÅRSMENU I ODENSE 2019

Årets nytårsmenu består af forret, hovedret og dessert:

  • Forret
    Indbagt jomfruhummerbisque med urter, jomfruhummerhaler og dild
  • Hovedret
    Tournedos af kalvemørbrad med gratineret portobellosvampe med flødeost og timian, glaseret syltet løg, pommes Anna, rødvinssauce og sprødt
  • Dessert
    Tre slags chokolademousse med havtorn, skovsyre og brændte sprøde kys

Pris pr. person: Kun 395 kr.

Bestillinger skal foretages på mail til info@olufbagersgaard.dk senest fredag den 27. december kl. 12.00. Nytårsmenuen afhentes i restauranten på selve dagen mellem 11.00 og 13.00. Adressen er Nørregade 29, 5000 Odense C.

EN SÆRLIG MENU TIL EN SÆRLIG AFTEN

Vi går efter at sammensætte en helt særlig nytårsmenu hvert år. En menu, der ikke går på kompromis hvad angår kvalitet eller smag. Nytårsaften er en særlig aften, der skal nydes i selskab med dem, du holder af – og vi ved, lige så vel som du, at den rigtige menu er med til at fuldende aftenen.

VORES NYTÅRSMENU ER LET AT TILBEREDE

Når du bestiller nytårsmenuen fra Oluf Bagers Gård, sikrer du, at din aften forløber så ubesværet som muligt – i hvert fald når det kommer til selve madlavningen. Retterne er lige så lette at tilberede og anrette, som de er at nyde. Du har derfor både plads til madlavning og hygge i dit køkken.

Vores nytårsmenu er til dig, der ønsker en god aften med lækker mad, hvor du også selv har tid til at deltage i festlighederne.

INGEN MULIGHED FOR TILPASNINGER

For at lette produktionen af årets nytårsmenu er det ikke muligt at tilpasse menuen i forhold til særlige ønsker, kostpræferencer eller allergier.

HAR DU SPØRGSMÅL? RING 64 44 11 00

Såfremt du har spørgsmål til menuen, kan du rette henvendelse til os på telefon (+45) 64 44 11 00 eller via mail på info@olufbagersgaard.dk.

Vi ser frem til at skabe en hyggelig og velsmagende nytårsaften for dig og dine gæster!