Nytårsmenu ud af huset i Odense | Bestil din nytårsmenu 2018 hos os

Nytårsmenu i Odense – Ud af huset 2019

Vil du undgå at stå i køkkenet på årets sidste dag? Det kræver mange timer at sammensætte en lækker nytårsmenu med alt, hvad den skal indeholde. Timer, du kan nyde sammen med jeres gæster i stedet. I så fald har Oluf Bagers Gård sammensat en lækker 3-retters nytårsmenu, der ikke alene smager fantastisk, men også emmer af kvalitet – og den fås tilmed til en rigtig god pris, hvis vi selv skal sige det.

OLUF BAGERS GÅRDS NYTÅRSMENU I ODENSE 2018

Årets nytårsmenu består af forret, hovedret og dessert:

  • Forret
    Bisque af jomfruhummer – røg – æble – skalotteløg
  • Hovedret
    Mørbrad af ungkvæg – trøffel – svampe – kartoffel
  • Dessert
    Havtorn – chokolade – vanilje – hasselnød

Pris pr. person: Kun 350 kr.

Tilkøb af ristet foiegras50 kr pr. person.

Bestillinger skal foretages på mail til info@olufbagersgaard.dk senest fredag den 27. december kl. 12.00. Nytårsmenuen afhentes i restauranten på selve dagen mellem 11.00 og 13.00. Adressen er Nørregade 29, 5000 Odense C.

EN SÆRLIG MENU TIL EN SÆRLIG AFTEN

Vi går efter at sammensætte en helt særlig nytårsmenu hvert år. En menu, der ikke går på kompromis hvad angår kvalitet eller smag. Nytårsaften er en særlig aften, der skal nydes i selskab med dem, du holder af – og vi ved, lige så vel som du, at den rigtige menu er med til at fuldende aftenen.

VORES NYTÅRSMENU ER LET AT ANRETTE

Når du bestiller nytårsmenuen fra Oluf Bagers Gård, sikrer du, at din aften forløber så ubesværet som muligt, hvad angår selve madlavningen. Retterne er lette at anrette, så de fungerer i dit køkken på en hyggelig aften, hvor der skal være plads til fest og farver.
Vores nytårsmenu er til dig, der ønsker en god aften med lækker mad, hvor du også selv har tid til at deltage i festlighederne.

HAR DU SPØRGSMÅL? RING 64 44 11 00

Såfremt du har spørgsmål til menuen, kan du rette henvendelse til os på telefon (+45) 64 44 11 00 eller via mail på info@olufbagersgaard.dk. Det samme gør sig gældende, hvis du har særlige ønsker i forbindelse med din bestilling.
Vi ser frem til at skabe en hyggelig og velsmagende nytårsaften for dig og dine gæster!