Teamet bag smagen
Vi er en lille flok madentusiaster med vidt forskellig baggrund og interesser. Ét har vi dog tilfælles, og det er ønsket om at drive en restaurant med atmosfære og stil. Er du nysgerrig på, hvem vi er, så læs gerne videre nedenfor.
Vi ses i restauranten.
Michael, som er kok og restaurantchef, er Oluf Bagers Gårds ”overhoved” og samtidig en nysgerrig, glad og hjælpsom person. Michaels fornemmeste opgave er at holde styr på tropperne og sikre, at du som gæst får den bedst tænkelige oplevelse. Michaels hofret er boller i karry, og når han er i køkkenet, er det absolutte yndlingsredskab hans kniv, som ifølge ham er uundværlig i enhver madlavning. Selvom han altid er glad, topper humøret især, når alle gæster har haft en fantastisk aften.
Hanne er kok på Oluf Bagers Gård og har været med lige siden seneste ejerskifte, og man kan derfor godt kalde hende restaurantens ”vismand”. Hanne har været med til at udvikle det populære smørrebrødskoncept, vi havde tidligere. Hun synes, at noget af det bedste ved kokkefaget er processen med at få noget smukt og lækkert ud af næsten ingenting. Hun er engageret, kreativ og sjov, og så elsker hun chokolade og søde ting i det hele taget.