Festlokaler | Hold din fest eller selskab i vores lokaler – Oluf Bagers Gård

Selskaber

Fest og selskab hos Oluf Bagers Gård

Er du på udkig efter et festlokale i Odense, så har vi måske det, du har brug for. Vi hjælper gerne med rammerne om din næste fest, hvad enten det er barnedåb, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller noget helt femte.

Vi kan hjælpe med både blomster, idéer til opdækning, pynt og selvfølgelig mad og vine. Vi har en sæsonskiftende menu, som kan tilpasses efter dine ønsker. Vi leverer også gerne mad ud af huset. Ring til os på 64 44 11 00 og lad os sammen finde ud af, hvordan din fest skal forløbe. Vi håber, at vi må være med til at gøre din næste fest til et minde for livet.

Oluf Bagers Gård selskabslokaler

Restauranten

Restauranten er med sine fine historiske detaljer et perfekt sted at holde selskab hvad enten det skal være festligt eller formelt. Lokalet er beliggende ud til Nørregade og har plads til 40 personer. Møblementet er moderne med enkelte historiske elementer. De rå mure og store vinduer giver masser af stemning til rummet. Er der behov for at trække lidt frisk luft i løbet af arrangementet er det muligt i vores hyggelige gårdmiljø.