"Perfekte Festlokaler i Odense | Hold fest hos Oluf Bagers Gård"

Fester og selskaber midt i Odense

Hold festen på Oluf Bagers Gård

Er du på udkig efter et festlokale i Odense, så har vi måske det, du har brug for. Vi hjælper gerne med rammerne om din næste fest, hvad enten det er bryllup, barnedåb, konfirmation, en rund fødselsdag, julefrokost eller noget helt femte.

Vi kan hjælpe med både blomster, idéer til opdækning, pynt og selvfølgelig mad og vine. Vi har en sæsonskiftende menu, som kan tilpasses efter dine ønsker.

Ring til os på 64 44 11 00 – og lad os sammen finde ud af, hvordan din fest skal forløbe. Vi håber, at vi må være med til at gøre din næste fest til et minde for livet.

SPISESTUEN

Spisestuen er med sine fine historiske detaljer et perfekt sted at holde selskab, hvad enten det skal være festligt eller formelt. Lokalet vender ud mod Nørregade og har plads til 60 siddende personer.

Møblementet er moderne med enkelte historiske elementer. De rå mure og store vinduer giver masser af stemning til rummet. Er der behov for at trække lidt frisk luft i løbet af arrangementet, er det muligt i vores hyggelige gårdmiljø.

STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet, der kan rumme op til 30 siddende personer.

Den renoverede stald ligger i det gule pakhus, som vender mod Oluf Bagers Plads, og i sommermånederne er terrassen møbleret, så selskabet også kan trække ud i det fri, hvis vejret tillader det. STALDEN er ideel til et uformelt arrangement midt i Odense.

Også mad ud af huset

Vi leverer også gerne mad ud af huset – fx vores nemme og lækre nytårsmenu.

Send forespørgsel


Får du vist fejlmeddelelsen “Invalid CAPCTHA”, skyldes det formentlig, at du ikke har accepteret brugen af cookies på siden. Du kan enten ændre din cookie-accept eller kontakte os på anden vis.