Hold årets firmajulefrokost i hjertet af Odense: Restaurant Oluf Bagers Gård

Hold årets firmajulefrokost på Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense

Leder du efter et hyggeligt sted at afholde årets firmajulefrokost på Fyn? Restaurant Oluf Bagers Gårds ligger i hjertet af Odense, og de historiske bygninger emmer af sjæl og atmosfære.

Her er rammerne sat om en festlig julefrokost for firmaets ansatte med fokus på samvær, god mad og god stemning. Netop maden er samlingspunktet, og julemad kan jo være mange ting … eller kan det?

Klassisk eller alternativ julemad til din firmajulefrokost?

Nogen holder fast i juletraditionerne, mens andre mener, at man godt kan prøve noget nyt engang imellem.

Vi er enige i begge synspunkter og tilbyder derfor både en helt klassisk julebuffet (min. 30 personer) med højtidens højhellige klassikere og en spændende 9-retters menu med smagen af jul på en anden måde.

 

Små og større firmajulefrokoster

Den store julebuffet serverer vi for grupper på min. 30 personer, mens selv mindre og helt små virksomheder kan holde en hyggelig firmajulefrokost med vores 9-retters menu, som bliver serveret ved bordene.

Derfor er Restaurant Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense et oplagt valg til firmajulefrokosten, ligesom både foreninger, familier, venner, naboer og mange andre små og større grupper kan samles om julemaden her.

Vi kan normalt samle op til 55 personer, når vi har dækket op til firmajulefrokost i vores største lokale – Spisestuen. Vi tager forbehold for mulige COVID-19-restriktioner, der kan gælde, når du og dine medarbejdere og kolleger skal holde julefrokost.

Fortsæt firmaets julefest i Odenses natteliv

Vil I fortsætte festen efter middagen, ligger Odenses natteliv lige uden for døren, og her er det helt op til jer, hvad der skal ske.

Uanset hvilken menu I vælger til jeres firmajulefrokost hos os, går I mætte herfra. Drikkevarerne til maden aftaler vi på forhånd.

Læs mere om julefrokost på Oluf Bagers Gård i Odense her.

Og kontakt os endelig for nærmere info.

Julefrokost på Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense

Læs mere og se menuerne her:

Kontakt os for mere info

Vil du holde årets firmajulefrokost på Oluf Bagers Gård i hjertet af Odense, kan du kontakte os på telefon 64 44 11 00 eller mail info@olufbagersgaard.dk.

Billederne viser den populære 9-retters julemenu fra tidligere