Gastronomiske forårsfornemmelser i Odense – torsdag d. 25. april

Gastronomiske forårs­fornem­melser i Odense

Inspireret af forårets mange lækre råvarer inviterer vi i samarbejde med Bichel Vine på en gastronomisk og vinøs aften med sæsonens længe ventede og smagsrige oplevelser i højsædet. Det gør vi dagen før skærtorsdag – og på dronning Margrethes fødselsdag i øvrigt.

Onsdag d. 16. april 2025 kl. 18.00 – her i restauranten, Nørregade 29, 5000 Odense C

Arrangementet er udsolgt

Friske asparges, håndpillede rejer og lyst kalvekød er bare nogle af de ingredienser, vi forbinder med forårets komme, og som kan få mundvandet til at løbe bare ved tanken …

Glæd jer til denne forårsaften, hvor vi skal på en smagsrig rundtur i nogle af de mest klassiske forårsretter og matchende vine, der er udvalgt af vores gode naboer fra Bichel Vine Odense.

I løbet af aftenen får I præsenteret de enkelte retter og tilhørende vine.

Snack, 5-retters menu, 7 forskellige vine

975 kr. pr. person (ekskl. gebyr)

OBS: Begrænset antal pladser.
Du og dit selskab får jeres eget bord.
Tilmelding og betaling foregår direkte til Oluf Bagers Gård

– Vi tager forbehold for ændringer i menu og vine –

Tilmeld jer her

Arrangementet er udsolgt

Arrangementet er udsolgt, og tilmeldingsformularen er derfor fjernet

Får du vist fejlmeddelelsen “Invalid CAPCTHA”, skyldes det formentlig, at du ikke har accepteret brugen af cookies på siden. Du kan enten ændre din cookie-accept eller kontakte os på anden vis.

Betaling og bekræftelse

Pris pr. person: 975 kr.
Inkl. snacks, menu og vine

Udfyld formularen for at tilmelde jer. Vi sender herefter en bekræftelse på mail. Fordi denne e-mail sendes manuelt, kan der være lidt ventetid. Husk også at tjekke spam-mappen

Mailen indeholder betalingsoplysninger (MobilePay), og når vi har modtaget betalingen, er jeres tilmelding gennemført.

OBS: Arrangementet afholdes kun ved tilstrækkelig antal tilmeldinger. I tilfælde af aflysning vil I få refunderet det betalte beløb.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften med gastronomiske forårsfornemmelser.

Oluf Bagers Gård