Frokostmenu i STALDEN – november & december
Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Pr. person: 255 kr.
2-retters frokosttilbud
Også et nemt valg:
Cremet fiskesuppe med røget laksetatar og æbler
Sprængt svinebryst med sellericreme, sprøde svær og brunet smørsauce med soja samt små dampede kartofler
350 kr.
Det svære valg
Cremet fiskesuppe med røget laksetatar og æbler
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
3 stk. smørrebrød – hjemmelavede æblesild, svinebryst med sellericreme, røget laks med æggestand
189 kr.
Gravad krondyrfilet med Oluf Bagers waldorfsalat og pære
198 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salat med confiteret and, dampede bønner, tranebær, grønkål og saltede hasselnødder
189 kr.
Sprængt svinebryst med sellericreme, sprøde svær og brunet smørsauce med soja samt små dampede kartofler
295 kr.
Juleost med syltede valdnødder og smørristet brioche
98 kr.
Mousse af risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
98 kr.
Æbleskiver, 3 stk, med dyp og drys
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.
Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.