Frokostmenu i STALDEN – januar & februar
Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Pr. person: 255 kr.
2-retters frokosttilbud
Også et nemt valg:
Grillet carpaccio med svamperaougot og hjertesalat
Smørstegt kuller med palmekål, muslingesauce og små kartofler
350 kr.
Det svære valg
Grillet carpaccio med svamperaougot og hjertesalat
189 kr.
Cremet salat af torsk på smørristet brioche
179 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
3 stk. smørrebrød – Christiansøpigens sild, braiseret svinekæbe, æg og rejer
189 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.
Salat med Hr. Nielsen-skinke, oliven, bønner, æble, hasselnødder og æblevinaigrette samt brød og smør
189 kr.
Smørstegt kuller med palmekål, muslingesauce og små kartofler
295 kr.
Vinterost med blommekompot og smørristet rugbrød
98 kr.
Chokolademousse med rombagt ananas og knas
98 kr.
Pocheret pære med karamelis og hasselnødder
88 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.
Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.