Frokostmenu i STALDEN
Serveres mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00
September & oktober
Fra og med tirsdag d. 2. september
Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Pr. person: 255 kr.
2- eller 3-retters frokosttilbud
- Dampet hvid fisk med rimmet agurk, luftig cremefraiche og rugbrødskrummer
- Coq au vin med velfærdskylling, gulerødder, løg og små kartofler
- Æbletærte med saltet karamel, æblesorbet og tuile
Forret og hovedret: 350 kr.
Forret, hovedret og dessert: 395 kr.
Det svære valg
OBG-burger med velfærdshakkebøf, Vesterhavsost og katsusauce samt fritter
185 kr.
3 stk. smørrebrød – hønsesalat med pancetta og svampe, rillette af nakkefilet, æg og rejer
189 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
Cremet jordskokkesuppe med stegt pancetta og masser af purløg
169 kr.
Dampet hvid fisk med rimmet agurk, luftig cremefraiche og rugbrødskrummer
179 kr.
Rillette af nakkefilet med syltede brombær og kartoffelchips
179 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt hjemmebagt brød
189 kr.
Salat med håndpillede rejer, avokado, pære og æg samt hjemmebagt brød
179 kr.
Comté med syltede grønne oliven, blommekompot og lunt nøddebrød
98 kr.
Æbletærte med saltet karamel, æblesorbet og tuile
89 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.



Oluf Bagers Staldtip
Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:
DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).
Pr. person: 255 kr.
2- eller 3-retters frokosttilbud
- Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
- Confiteret andelår med rødkål, figner, hasselnødder, andeglace og små kartofler
- Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
Forret og hovedret: 350 kr.
Forret, hovedret og dessert: 395 kr.
Det svære valg
OBG-burger med velfærdshakkebøf, Vesterhavsost og katsusauce samt fritter
185 kr.
3 stk. smørrebrød – efter kokkens valg
189 kr.
Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.
Cremet hummerbisque med syltet fennikel, fiskesouflé og dild-olie
179 kr.
Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat
179 kr.
Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt hjemmebagt brød
189 kr.
Salat med håndpillede rejer, avokado, pære og æg samt hjemmebagt brød
179 kr.
Juleost med ristet brioche og syltede nødder
98 kr.
Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch
89 kr.
Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.



Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.
INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.