Frokostrestaurant i Odense C | Book bord til frokost her

FROKOSTMENU I STALDEN

STALDEN på Oluf Bagers Gård er den lidt mere rå og rustikke del af vores restaurant. Det gamle stengulv og de flotte bjælker skaber en hyggelig atmosfære i lokalet. Og ude på terrassen kan du fornemme byens puls.

Vi serverer god og ærlig mad til en fair pris. Besøg STALDEN, del nogle retter mellem jer, og lad snakken flyde, inden turen går videre ud i Odense på shopping, til en koncert eller en forestilling.

Frokostmenu i STALDEN – januar & februar

Frokost: Mandag – lørdag kl. 12:00 – 15:00

Oluf Bagers Staldtip

Vores anbefaling til et hurtigt og solidt måltid. Det nemme valg:

DELIKATESSEBRÆT med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør og hjemmebagt brød.
Inkl. en øl, en vand eller et glas husets vin (hvid/rosé/rød).

Pr. person:  255 kr.

2-retters frokosttilbud

Også et nemt valg:

Grillet carpaccio med svamperaougot og hjertesalat
Smørstegt kuller med palmekål, muslingesauce og små kartofler
350 kr.

Det svære valg

Grillet carpaccio med svamperaougot og hjertesalat
189 kr.

Cremet salat af torsk på smørristet brioche
179 kr.

Klassisk stjerneskud med dampet, røget og stegt fisk på ristet brød
225 kr.

3 stk. smørrebrød – Christiansøpigens sild, braiseret svinekæbe, æg og rejer
189 kr.

Salat med varmrøget laks, edamamebønner, avokado, salte mandler og hytteost samt brød og smør
189 kr.

Salat med Hr. Nielsen-skinke, oliven, bønner, æble, hasselnødder og æblevinaigrette samt brød og smør
189 kr.

Smørstegt kuller med palmekål, muslingesauce og små kartofler
295 kr.

Vinterost med blommekompot og smørristet rugbrød
98 kr.

Chokolademousse med rombagt ananas og knas
98 kr.

Pocheret pære med karamelis og hasselnødder
88 kr.

Hjemmelavet sødt (2 stk.)
49 kr.

Oluf Bagers Staldtip: Prøv vores lækre delikatessebræt
Carpaccio1
Takeaway-mousse2

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

INFO OM ALLERGENER: I kan til hver en tid få oplysninger om allergener ved at henvende jer til personalet i restauranten.