Se vores 9-retters menu | Oluf Bagers Gaard i Odense |

9-retters aftenmenu inkl. vine

Kom og nyd vores aftenmenu, som består af 9 lækre retter fordelt på tre serveringer – social dining style. Retterne kommer ind på små fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge, flytte til tallerkenen og smage i jeres tempo. Der er tænkt over de enkelte råvarer og kræset for smagen såvel som for det visuelle udtryk.

Den 9-retters aftenmenu serveres både i Spisestuen og STALDEN.

MANDAG – TORSDAG
(minus helligdage)

9-RETTERS MENU

625 KR.
INKL. VELKOMSTDRINK, 2 GLAS VIN, FILTRERET VAND MED ELLER UDEN BRUS SAMT KAFFE/TE

Børn under 12 år: 450 kr. inkl. sodavand/saft

Mandag til torsdag kan du booke bord i tidsrummet
kl. 17.30 – 20.00.

FREDAG – LØRDAG
(plus helligdage)

9-RETTERS MENU

995 KR.
INKL. VELKOMSTDRINK, DRIKKELSE AD LIBITUM SAMT KAFFE/TE

Børn under 12 år: 650 kr. inkl. saft/sodavand.

Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet
kl. 17.30 – 19.30. Vinbuffeten er åben kl. 17.30 – 23.00.

*Drikkelse ad libitum gælder vin, øl, sodavand, saft og filtreret køligt vand med eller uden brus til maden – og derfor ikke evt. avec og drinks m.m.

DEN AKTUELLEDEN KOMMENDE

Menuen i november & december

Fra og med mandag d. 3. november til og med tirsdag d. 30. december
Vil du holde nytårsaften i restauranten? Se menuen her …

Charcuterie

Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat

Cremet hummerbisque med syltet fennikel, fiskesoufflé og dild-olie

Sellericarpaccio med tahindressing, peanuts og babyspinat

Bagt torsk med skorzonerrødder, bacon og sennepscremesauce

Confiteret andelår med rødkål, figner, hasselnødder og andeglace

Juleost med ristet brioche og syltede nødder

Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch

Oluf Bagers julegodter: Flødebolle med vanilje og saltkaramel – macaron med honningkagekrydderi og appelsin

Menuen i januar & februar 2026

Fra og med tirsdag d. 6. januar 2026
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i den endelige menu

Charcuterie

Cremet blomkålssuppe med syltet blomkål og saltede græskarkerner

Hummertoast med aioli og Havgus

Rødbedetatar med estragonmayo, æbletern og sennepsspirer

Porchetta med tomat og hvidløg – hertil stegt palmekål, tomatiseret skysauce og pommes Anna

Tartelet med svampe a la creme, trøffel og persille

Ost med syltede valnødder og maltbrød

Chokolademousse med syltede blåbær, hasselnøddekrokant og tuile

Brunsviger a la Oluf Bagers Gård

See the current menu in English

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

Allergier og kostpræferencer

Hvis der er allergier eller særlige kostpræferencer, som vi skal tage hensyn til, beder vi jer kontakte os på forhånd for at aftale nærmere. Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen på dagen, ligesom vi ikke kan garantere, at en tilpasset menu består af 9 retter.

Øl og alkoholfrie alternativer

Hvis man ikke ønsker vin til maden, serverer vi gerne øl i stedet, ligesom det naturligvis er muligt at få alkoholfrie alternativer samt sodavand eller hjemmelavet saftevand.

Feedback

Læs, hvad andre synes om vores 9-retters menu

“Tak for en hyggelig aften med spændende mad og god service fra personalet. Altid en fornøjelse.”
Flemming (september 2025)

“Super god oplevelse. God mad, høflig og sød betjening, hyggelig stemning.”
Jytte (februar 2025)

“Dejligt og spændende restaurantbesøg. Ualmindeligt sødt og vidende personale. Tak for en god oplevelse!”
Birgitte (december 2024)

“Meget smukke rammer for social dining. Veltillavet og velsmagende mad. Virkelig god og positiv service og god atmosfære/stemning blandt både personale og gæster.”
Janne (januar 2025)

“Som andre fra Nordsjælland har vi været her før, både hverdag og weekend. Det er altid rart og en god madoplevelse at komme her.”
Pia & Boe (januar 2025)

Secret Link