Se vores 9-retters menu | Oluf Bagers Gaard i Odense |

9-retters aftenmenu inkl. vine

Kom og nyd vores aftenmenu, som består af 9 lækre retter fordelt på tre serveringer – social dining style. Retterne kommer ind på små fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge, flytte til tallerkenen og smage i jeres tempo. Der er tænkt over de enkelte råvarer og kræset for smagen såvel som for det visuelle udtryk.

Den 9-retters aftenmenu serveres både i Spisestuen og STALDEN.

MANDAG – TORSDAG
(minus helligdage)

9-RETTERS MENU

625 KR.
INKL. VELKOMSTDRINK, 2 GLAS VIN, FILTRERET VAND MED ELLER UDEN BRUS SAMT KAFFE/TE

Børn under 12 år: 450 kr. inkl. sodavand/saft

Mandag til torsdag kan du booke bord i tidsrummet
kl. 17.30 – 20.00.

FREDAG – LØRDAG
(plus helligdage)

9-RETTERS MENU

995 KR.
INKL. VELKOMSTDRINK, DRIKKELSE AD LIBITUM SAMT KAFFE/TE

Børn under 12 år: 650 kr. inkl. saft/sodavand.

Fredag og lørdag kan du booke bord i tidsrummet
kl. 17.30 – 19.30. Vinbuffeten er åben kl. 17.30 – 23.00.

*Drikkelse ad libitum gælder vin, øl, sodavand, saft og filtreret køligt vand med eller uden brus til maden – og derfor ikke evt. avec og drinks m.m.

DEN AKTUELLEDEN KOMMENDE

Menuen i september & oktober

Fra og med mandag d. 1. september til og med lørdag d. 1. november

Charcuterie

Dampet hvid fisk med rimmet agurk, luftig cremefraiche og rugbrødskrummer

Rillette af nakkefilet med syltede brombær og kartoffelchips

Cremet jordskokkesuppe med stegt pancetta og masser af purløg

Coq au vin med velfærdskylling, gulerødder og løg

Grillet blomkål med brunet smør og soya, ristede hasselnødder fra Piemonte samt cremet salat

Comté med syltede grønne oliven, blommekompot og lunt nøddebrød

Sprød sød butterdej med græskarkompot, vaniljecreme og puffede kerner

Æbletærte med saltet karamel, æblesorbet og tuile

Menuen i november & december

Fra og med mandag d. 3. november
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i den endelige menu

Charcuterie

Rødbedegravad laks med peberrodsfløde, æbletern og feldsalat

Cremet hummerbisque med syltet fennikel, fiskesouflé og dild-olie

Sellericarpaccio med tahindressing, peanuts og babyspinat

Bagt torsk med skorzonerrødder, bacon og sennepscremesauce

Confiteret andelår med rødkål, figner, hasselnødder og andeglace

Juleost med ristet brioche og syltede nødder

Risalamande med kirsebær i portvinssirup, sprøde ris og mandelcrunch

Oluf Bagers julegodter: Flødebolle med vanilje og saltkaramel – macaron med honningkagekrydderi og appelsin

See the current menu in English

Vi har et bredt udvalg af vine og andre drikkevarer.
Se vores Vinkort og vores Drikkekort.

Allergier og kostpræferencer

Hvis der er allergier eller særlige kostpræferencer, som vi skal tage hensyn til, beder vi jer kontakte os på forhånd for at aftale nærmere. Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen på dagen, ligesom vi ikke kan garantere, at en tilpasset menu består af 9 retter.

Øl og alkoholfrie alternativer

Hvis man ikke ønsker vin til maden, serverer vi gerne øl i stedet, ligesom det naturligvis er muligt at få alkoholfrie alternativer samt sodavand eller hjemmelavet saftevand.

Feedback

Læs, hvad andre synes om vores 9-retters menu

“Super god oplevelse. God mad, høflig og sød betjening, hyggelig stemning.”
Jytte (februar 2025)

“En af de bedste madoplevelser i Odense p.t., og vi går en del ud og spiser.”
Lars (august 2024)

“Dejligt og spændende restaurantbesøg. Ualmindeligt sødt og vidende personale. Tak for en god oplevelse!”
Birgitte (december 2024)

“Meget smukke rammer for social dining. Veltillavet og velsmagende mad. Virkelig god og positiv service og god atmosfære/stemning blandt både personale og gæster.”
Janne (januar 2025)

“Som andre fra Nordsjælland har vi været her før, både hverdag og weekend. Det er altid rart og en god madoplevelse at komme her.”
Pia & Boe (januar 2025)

Secret Link